Erg slecht , voorgerecht en nagerecht erg klein en simpel , Ossehaas als hoofdgerecht maar dit leek ook nergens op.
Verder durven ze gewoon 4,50 euro te vragen voor een normaal biertje , belachelijk !!
We hadden een 3-gangen menu waarvan het voor- en nagerecht ronduit slecht waren: vooraf carpaccio bestaande uit een paar flinterige waterige plakjes met wat verdwaalde stukjes kaas erop en een empanada die uit de diepvries leek te komen. Als nagerecht soesjes met ijs met daarover een chocoladesaus die zuur en bedorven was. Een dure fles wijn besteld van 35 euro, op de kaart stond uit 2006 maar wij kregen er een uit 2010. De zeer onvriendelijke en bijdehante serveerster weigerde ons een andere fles te geven. Alleen het hoofdgerecht -ossenhaas en entrecote- was erg lekker. Maar wel extra betalen voor de mayonaise en 5,50 euro voor een fles water. Live muziek was slecht en te hard. Overduidelijk gericht op toeristen die nooit meer terug komen.
Wat een top steakhouse. Naar mijn mening het beste in Amsterdam.
Afgelopen week met een paar vrienden wezen eten.
Heerlijk vlees lekker mals en goed van smaak.
Het interieur was heel sfeervol en romantisch.
Bediening was erg vriendelijk en aardig.
Aanrader dus!