Reserveer nu

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geniet-ing Geniet-ing 23 mei 2012

Inmiddels al een aantal keren vanuit Haarlem naar Harderwijk gereden om ons te laten verwennen in dit geweldige restaurant. De manier waarop aandacht aan de gasten, het eten en de wijn wordt besteed is steeds weer bijzonder, zelfs al je er al eerder bent geweest.

south_beach south_beach 22 mei 2012

dit is echt een aanrader, eten was perfect en zeer goede wijntips, bediening was perfect, leuk detail kok komen ook het eten serveren, echt een sterren restaurant!

paul12345 paul12345 15 april 2012

Een hele positieve ervaring. Eten is gewoon prima. De sfeer in de serre is goed met mooi uitzicht. De jonge bediening heeft veel verstand van wijn en geeft een mini-cursus Duitse wijn. Voor de gastheer een verrassende ervaring! Heel bijzonder dus!

tinkerbel tinkerbel 15 maart 2012

Tijdens de restaurantweek van een heerlijke 4-gangen lunch met wijnarangement genoten.
Vriendelijke ontvangst en gezellige inrichting. De zaak is klein maar gezellig. Bediening is correct en kundig, goed op de hoogte van de geserveerde gerechten en de wijnen. Zeer attent zonder opdringerig te zijn. De presentatie van de gerechten was iedere gang weer prachtig hier is veel aandacht aanbesteed. Ik kom hier graag nog eens terug een absolute aanrader!

nielsvandergraaf nielsvandergraaf 12 februari 2012

dit was onze eerste, maar zeker niet laaste keer! waarom?

onze eerste indruk was dat het een knus en proper restaurant is, waarbij oog voor detail en gastvrijheid voorop staat! Na een beetje angst (zie reactie van 30/01/12 van meneer) gingen wij toch ook met kritische blik aan tafel..
wij hadden het jubileum arrangement genomen en vonden het uitstekend! heerlijk glas Moët bij binnenkomst met mooie noten en olijven op tafel. De vervolgamuses waren ook van prima kwaliteit! Wij vonden juist dat de truffel in geur en smaak erg aanwezig was in de bouillon, alleen vonden wij dat het beetje schaafsel niet het ideale mondgevoel gaf. Over de terrine van eendenlever en kalfswang / dimsum van langoustine zijn we zeer te spreken, aangezien de (gastvrije en deskundige) sommelier ook de ideale wijnen erbij wist te schenken (hele avond door)
Op een gegeven moment vonden wij dat de wijnen vrij vlot werden uitgeschonken, terwijl het bijpassende gerecht nog niet uit geserveerd was. Het glas was dus al bijna leeg, voordat het gerecht op tafel kwam. Het team heeft dit zeker goed opgepakt na aangeven! Wij konden dus optimaal genieten van de wijn tijdens de uistekend gebakken skrei met een brandade van spruit, stukje gelakte paling en een heerlijke saus van zuurkool!
Bij het hoofdgerecht vonden we het jammer dat de wintertruffel volledig werd weggeblazen door de bereidingen van ui en de krachtige jus van ossenstaart. Het stukje vlees had een mooi garing en structuur, waardoor wij geen moeite hadden met de vele ui. Wij vonden het wel uniek om die vele bereidingen van ui te mogen ervaren! Jus was voortreffelijk!
Het pré-dessert was ook zeer smakelijk en goed geportioneerd. Het ware hoogtepunt vond ik de creatie van chocolade, hazelnoot, karamel en ijs van beurre noisette! Heerlijk begeleidt met een sherry! Mijn moeder had laten vallen dat ik volgende dag jarig was, dus ik werd ook nog is verrast met, een in chocolade geschreven, 'gefeliciteerd' op mijn bord! Heerlijk gerecht! De koffie met friandises waren ook goed verzorgd!
Al met al hebben mijn moeder en ik hier subliem gegeten, gedronken en vertoefd voor een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding! Het team is zeer professioneel en gastvrij, en dit lieten ze blijken doordat ze iets deden met onze opmerkingen en de gevoerde gesprekken!
Zeer geslaagde avond hier beleefd!

paulendrie paulendrie 12 februari 2012

zaterdagavond gegeten in een volgens het blad Lekker in een restaurant, die op nummer 40 staat. De beschrijving was spannend genoeg om dat eens te gaan bekijken. De lovende woorden zijn volledig waar! In een modern decor genoten van de kookkunsten uit de keuken, onder leiding van meesterkok Michel van der Kroft. De bediening en sommelier waren deskundig, voorkomend en zorgde per tafel voor een perfecte sfeer....
Een aanrader voor wie eens in de buurt is van Harderwijk!!

aleloux aleloux 8 februari 2012

Afgelopen maandag gegeten bij 't Nonnetje en echt een heerlijke avond gehad. Het eten , de wijn, de sfeer en de aandacht die we kregen van de gastheer waren prima in orde! Een aanrader voor mensen die van lekker eten houden en in Harderwijk verblijven.

JeCe JeCe 26 januari 2012

't Nonnetje heeft in 2011 flink in de aandacht gestaan, het was immers de grootste stijger in de Lekker top 100. Precies op de dag van de bekendmaking - wat puur toeval was, overigens - gedineerd op het gezellige plein in Harderwijk. Wel binnen, net naast de keuken in het niet al te grote restaurant. Grappig om te merken dat het personeel toch wat spanning ondervond i.v.m. de bekendmaking Lekker-gids. Gelukkig een hele positieve spanning, want hun werk deden ze foutloos. 't Nonnetje geeft altijd een zogenaamde kus uit de keuken, oftewel binnen één minuut een kleine smaakmaker. Lekker voor bij je aperitief. Naast mooie gerechten á la carte kun je kiezen uit twee menu's. Een basis-menu voor een crimineel laag bedrag, en een menu van de chef met de wat betere ingrediënten. Dat laatste kan ik iedereen van harte aanbevelen. Wat een mooi menu! Vooral de combinatie coquille-bloemkool was geweldig, maar eigenlijk waren alle gangen van uitzonderlijk goed niveau. Bij 't Nonnetje wordt veel gewerkt met frisse, luchtige componenten waardoor je zelfs een kaasplankje extra kunt bestellen. Erg aangenaam. Voor een restaurant van dit niveau zijn de prijzen ook nog vriendelijk. 't Nonnetje staat zeker in de top 5 restaurants die ik bezocht heb ik 2011. Hopelijk ook dit jaar weer.

Papaya Papaya 10 januari 2012

Laatst heerlijk gegeten! We komen hier vaker, 2 jaar terug nog een familie diner genoten, en iedere keer is het helemaal top, zowel de wijnen als het eten! mijn complimenten, ga zo door!

degenieters degenieters 14 december 2011

een vijfgangen menu gegeten, qua smaken erg vlak en weinig spannends op het bord. het pre-dessert en het dessert waren echter voortreffelijk. het eten in het algemeen is goed maar van als je gaat eten bij een sterren zaak verwacht je eigenlijk meer. we gaan gewoon nog een keer op herhaling.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over 't Nonnetje