| Keuken | Indonesisch & Aziatisch | |
| Huiswijn per fles | €21.00 | |
| Huiswijn per glas | €4.25 | |
| Openingstijden |
| |
‘Trendy en toch een Bali-achtige sfeer’, wat een goede combinatie! ‘Gerechten zoals de de warung satémix zien er appetijtelijk uit en maken die belofte waar.’ Tel daar ‘de goede zorgen van de joviale bediening’ bij op en je hebt ‘een warung van de bovenste plank’. Bij uitstek geschikt voor (bedrijfs)uitjes. Dan is er zelfs ‘Balinese muziek en dans’ en ben je echt eventjes weg.
merkenbach 7 februari 2012 | |
Naar aanleiding van het hoge cijfer uitgeprobeerd. Wij zijn gek op Indonesisch en kwamen normaal gesproken altijd bij Selecta, welke nu is gesloten. Wij hebben hier werkelijk uitstekend gegeten. Rijsttafel met veel variatie en alle gerechten een eigen smaak. Verder modern restaurant maar wel een hele warme sfeer. Bediening is prima, weinig op aan te merken. Het hoge cijfer wat ons betreft zeker waar gemaakt! |
lindaamsterdam 1 februari 2012 | |
Gisteravond hebben we hier gegeten en we vonden het erg aangenaam. Goede sfeer en vriendelijke bediening. We hebben beiden de meest 'eenvoudige' rijsttafel genomen. Dit was voor ons voldoende en de verschillende gerechtjes/smaakjes waren divers en lekker. Alleen de drank (+ fles water) is nogal prijzig, bijv voor 2 Bintangs (Indonesisch biertje) 11 euro.
beat 30 januari 2012 | |
De 3-gangen rijsttafel was een aanfluiting. Zeer kleine porties, weinig keus, smaakloos en soms zelfs vies. Wat een ongeinspireerde kok! Ik had het idee dat het meeste zo vanuit een pakje opgewarmd op tafel was gezet. Echt niet lekker. Ik vind het hoge cijfer dan ook totaal onbegrijpelijk, terwijl ik echt geen culinaire nitwit ben. Ook moesten we -na de zouteloze soep- erg lang wachten op het hoofdgerecht. De aankleding van het restaurant en het personeel is mooi, maar dat maakt het gebrek aan kwaliteit van het eten natuurlijk niet goed. Ons zien ze hier nooit meer terug! |
willemvdbrink 26 januari 2012 | |
Voorkant ziet er niet zo mooi uit maar binnen erg mooi en relaxed. De mensen lopen rond in Indonesische kleding en dat maakt het plaatje compleet. Verder echt heerlijk gegeten, rijsttafel natuurlijk! |
Babskalff 24 januari 2012 | |
De rijsttafel was perfect alle gerechten hun specifieke maken. Bediening zeer vriendeijk en goed, de ruimte en aankleding goed en modern. |
Geef zelf je mening over Longpura
| Maandag | van 18:00 tot 23:00 | |
| Dinsdag | van 18:00 tot 23:00 | |
| Woensdag | van 18:00 tot 23:00 | |
| Donderdag | van 18:00 tot 23:00 | |
| Vrijdag | van 18:00 tot 23:00 | |
| Zaterdag | van 18:00 tot 23:00 | |
| Zondag | van 17:00 tot 23:00 | |
Opmerkingen
Lunch mogelijk vanaf 12 personen.