8.0
7.9
Toon telefoonnummer (0341) 414 400

1 2 3 4 ouder »

C-tallie C-tallie 25 februari 2012

Gisteravond geweldig gegeten! Voor ons allebei het 5 gangen verassingsmenu van de chef, wat ronduit geweldig was; zowel qua smaak als balans en hoeveelheid. De service vonden wij ook allebei super. Aardige, zeer kundige bediening. We hebben ons geen moment opgejaagd gevoeld het heeft ons zeker aan niets ontbroken. Dit was de tweede keer dat we hier zijn gaan eten en we komen hier zeker terug!

Proever51636 Proever51636 18 april 2011

Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten bij Da Gabriele en wat een Super gezellig restaurant is dit!! We hadden het 3-gangen menu en dit was een echte aanrader, personeel is ook zeer behulpzaam en vriendelijk en in voor een praatje. We komen snel weer terug.

Geluidsroadie Geluidsroadie 27 maart 2011

Een Italiaans restaurant zonder goede olijfolie kan ik me niet voorstellen, dat is toch de basis van alles wat je maakt, maar het bestaat en zit in Harderwijk. Zowel mijn disgenoot als ik hadden het idee dat de olie aangelengd is met andere olie. En dus smaakt alles hoogstens matig. Slap brood, Focaccia met pesto vies (olie), sla waarvan de mise en place reeds lang geleden was, scampi die geen scampi zijn maar garnalen (niet vies overigens), Saltimbocca was okay, en een schaal met oververmoeide kapotgekookte erwtjes met spek maar zonder smaak. Eetfabriek.

jammie-gatsie jammie-gatsie 25 februari 2011

In tijden niet zo heerlijk gegeten! Prettige bediening, leuke ambiance en een werkelijk voortreffelijke pizza... (en ik noem mezelf een "kenner"). Kortom TOP!

Sarah75 Sarah75 14 januari 2011

Het was jarenlang 1 van mijn favoriete restaurants. Waar het altijd perfect geregeld was heb ik t afgelopen jaar toch behoorlijk wat aanmerkingen gehad.
Vooral mbt de personeel m.u.z. van Arnold want dat is en blijft de gastheer van da Gabriele. Ik heb t afgelopen jaar veel jong, onervaren en vaak onkundig persoon gezien, vaak wat verlegen en onhandig. De eigenaresse doet erg haar best maar volgens mij mag de bezem wel eens door de tent.

Ook op het eten had ik soms wat aanmerkingen, de pasta komt volgens mij steeds in een kleiner portie en dan ook nog opgevuld met warme sompige tomaatjes. Ook vond ik de tonijntartaar de laatste keer minder smakelijk, de garnering (wat verdacht veel op kaviaar leek) vond ik niet smakelijk.
Maar verder blijft het eten heerlijk, de pasta's de pizza's en de heerlijke spaghetti met olie en knofloof die je krijgt bij de vlees en visgerechten. De gerechten van het menu zijn ook vaak erg lekker ik mis alleen wat meer aandacht voor de dessert maar het kopje thee met bonbons maakt dan wel weer een hoop goed.

Ik hoop dat het een minder jaar was door de recessie en dat ze nu in 2011 weer terug op het oude niveau komen!

Beau N. Beau N. 2 januari 2011

Interieur zeer aangenaam, bediening slecht, eten echt matig.
Geen origineel italiaans restaurant zoals ze zich voordoen. Meer een gewoon eethuis. Er mag letterlijk zeker meer aandacht aan alles gegeven worden.
Ik had meer verwacht op zo'n lokatie. Er zijn betere restaurants in Harderwijk, duidelijk.

Fijnproevernr1 Fijnproevernr1 19 oktober 2010

Het restaurant heeft een leuke ambiance, qua inrichting en daar blijft het naar mijn idee ook bij. Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat er stukken vet aan het kalfsvlees zat, bij het voorgerecht de vitello tonato. Ook de carpaccio was van slechte qualiteit (kauwen op pezen). Veel ruimte voor het hoofdgerecht bleef ook niet over, dus te vullende voorgerechten. Bij het hoofdgerecht was de smaak goed van het vlees en de pizza goed (niet bijzonder). De rekening van over de 100 euro (2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en meerdere glazen wijn) vond ik echter buitengewoon hoog, gezien de deugdelijkheid van het eten.
Bediening was vriendelijk, maar zeker niet van goede kwaliteit. Volgens mij gaat het de eigenaar meer om kwantiteit dan kwaliteit, terwijl de prijzen dus wat anders doen geloven.
Erg jammer.

Proever51907 Proever51907 21 juni 2010

Als een serveerster mij bij het opnemen van de eerste drankjes kwansuis vraagt of ze alvast wat brood op tafel kan zetten, verwacht ik niet dat er € 9,00 voor een paar stukjes stokbrood op de rekening staan. Het eten was best in orde, de bediening zeer matig. De klantbeleving gaat over vertrouwen en fatsoen. Het idee dat je geflest wordt, al is het maar voor € 9,00, is een goede reden om ergens nooit meer terug te keren.

ednickev ednickev 23 december 2009

Heerlijk gegeten met een goed glas wijn.
Vriendelijke en gastvrije bediening.
Gezellig en sfeervol restaurant.

SanneGoirle SanneGoirle 8 december 2009

Zo uitgekeken naar een avond uit bij Da Gabriele (want al meerdere malen geweest), en dan valt het toch tegen. Als je bij drie van de vier gangen rucola tegenkomt, ga je je echt afvragen of het in de aanbieding was. De kaasplank werd zonder commentaar neergezet. Toch gevraagd wat wat was. Meisje een wist het niet. Ze smoeste wat met meisje twee die vervolgens kwam zeggen dat ze het ook niet wist. Het tweede glaasje port dat we bij de kaas bestelden, werd met luid gezucht ingeschonken. Ook geen wonder; we waren de laatsten in de zaak. Wij schoven om 19.45 uur aan tafel in een druk bezet restaurant, maar waren drie kwartier later als enigen over. Niet erg, maar wel jammer dat er dan al wordt opgeruimd. Vuilniszakken werden uit emmers getrokken, glas werd verzameld, er werd zelfs al gesopt! We voelden ons echt te veel.
De muziek viel ook op. In een Italiaans restaurant verwacht je geen cd van Cesaria Evora, een ons bekende Kaapverdische zangeres. Toen we de ober vroegen wat zij met Italie had, zei hij: "Ach, als je al 20 jaar in deze zaak werkt, wil je wel wat anders dan Ramazotti of Pausini". Dat snappen we, maar wees dan creatief en zoek nieuwe Italiaanse muziek. Of een nieuwe baan... We kwamen echt teleurgesteld thuis.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Da Gabriele