Wij komen al ruim 25 jaar bij Murat. Wij hadden heimwee naar het oude interieur. Het is nu prachtig maar we waren gehecht aan de oude inrichting. Het palmbomenjute behang wat jaren geleden is overschilderd in een effen kleur. We waren eraan gehecht. Ik ben al sinds jaar en dag verknocht aan de Karma en een kaarbrood vooraf! Lambrusco erbij en onze avond kan niet meer stuk! Murat, ga zo door, je bent top!!! Groetjes, Jaap & Natascha
Bediening is fantasisch,superaardige eigenaar Murat,we love him!Het eten:heerlijk,we zijn er al zo vaak teruggegaan!En nemen steeds hetzelfde de pizza met turkse worst en gorgonzola en lamsvlees met een heerlijke saus.Absoluut een aanrader!Je krijgt echt het gevoel welkom te zijn.Nu is het een hotel restaurant geworden,en misschien ligt het aan mijn smaak,maar ik vond het oude simpele interieur me meer bevallen(warmer),dan het moderne wat het nu is.Toch gaan we gauw weer terug,om Murat,en het eten!tot gauw!
GEWELDIG ETEN!! Interieur niet helemaal mijn stijl maar dat doet geen afbreuk aan het eten. Heerlijk avondje tafelen of snel een pizza. Het kan bij Murat.
Aanraders:
Pizza calzone met extra gehaktsaus erbij. Pizza quatro staggione. En natuurlijk het verse brood vooraf.
we kwamen met 2 ouders en 3 kinderen van tien jaar oud binnen vallen na een lange middag kinderfeestje. Moe, honger en een tikkeltje humeurig. Maar na 10 minuten voelde iedereen zich weer tiptop dankzij het overheerlijke zelfgebakken brood (met kruidenboter) en de warme ontvangst van de vriendelijke eigenaar. De pizza's waren lekker en alles bijelkaar was het beslist niet duur. Echte wijnliefhebber knijpen een oogje dicht. Conclusie: prima pizzeria voor iedereen die van een lekkere pizza en een gezellige sfeer houdt.