In dit kleine en gemoedelijk restaurant is het prima eten. Er is genoeg keuze uit verschillende gerechten waardoor je een goede indruk krijgt van Thais eten. Lekkere soepen en een kaart met kip, vis en verschillende vleesgerechten. Daarnaast staan er ook wat regionale gerechten op de kaart. Bij een paar gerechten had ik het idee "iets" te missen. Misschien net dat beetje verfijning om dit eettentje als uitstekend te beoordelen. Tip: probeer zeker de Hom Mok Thalee: een bol in rode curry en kokos gestoomde zeevruchten zoals garnalen, inktvis en zelfs krab. Een heerlijke smaakbom waarvan je zou willen dat je zoiets makkelijk zelf zou kunnen maken.
op maandagavond met 2 personen gegeten bij Phang-Nga Bay. Heerlijk! Alleen vegetarischce gerechten gekozen. Alles vers en smaakvol! Bediening zeer attent. Voor een zeer goede prijs de maag gevuld met een gezonde, maar bijzondere maaltijd. Ondanks dat er ook wordt afgehaald en bezorgd, geen last gehad van passerende mensen. Kom zeker terug!
Voortreffelijke Thai: authentieke gerechten, alles vers bereid. Aanraders zijn de Laab Kai en de Beef a la chef. Alleen de rijst mag wat droger naar mijn smaak.
Oef! Dit is iets anders dan anders, erg verfijnde smaken en mooie gerechten! Laatst als test eens een bestelling gedaan met vrienden, en we waren zeer aangenaam verrast. Zelfs als bezorgmaaltijd zagen de gerechten er erg mooi uit, en smaakte ongeƫvenaard! Toegegeven, de prijs is iets hoger dan bij de meeste Thai, de smaak van de gerechten maakt dit ruimschoots goed.
Geef zelf je mening over Thai restaurant Phang-Nga Bay