Thai restaurant Phang-Nga Bay

Gemiddelde menuprijs: €19.50
Huiswijn per fles: €13.00
Huiswijn per glas: €2.70
Betalen:
Kenmerken: Catering, Thuisbezorging, Gluten vrij, Groepen max. : 30, Lactose vrij, Afhalen, 24/12, 25/12, 26/12

Recent gegeten bij Thai restaurant Phang-Nga Bay?

Geef je mening in een kort commentaar
Vul een proefformulier (met cijfers) in

Share |

Verdeling van de 23 meningen

70%

13%

13%

Beoordelingen van gasten samengevat

Er zijn misschien betere in Nederland, maar ‘voor Haarlem is dit gewoon een erg goede Thai’. De porties zijn ‘mooi ruim’ en er ‘zijn geen concessies gedaan aan de westerse smaak’. ‘Ook voor de vegetariër is er ruim voldoende keus’ op de ‘zeer uitgebreide kaart’. Een enkeling vindt dat ze de laatste tijd ‘te veel bezuinigen op de ingrediënten’. ‘De inrichting is simpel’, maar het is dan ook vooral een afhaal- en bezorgadres.

Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!

Dit zeggen de gasten over Thai restaurant Phang-Nga Bay

smousset
Uitstekend 31-07-2010
0 0
Net heerlijk gegeten bij Phang-Nga Bay. De gemengde voorgerechten zijn erg lekker. Als hoofdgerecht hadden we gestoomde kip en vis in rode curry. Service prima, eten uitstekend.
nien
Goed 04-10-2009
1 0
Verwacht geen gezellig, hip restaurant. De verlichting is fel en de tafeltjes zijn niet bijzonder mooi opgedekt. Maar wanneer je de groene en rode curry eet, maakt dit helemaal niet meer uit. Deze curries smaken zoals je ze in Thailand eet. Lekker pittig en vol van smaak. Vooraf de viskoekjes. Dit alles voor een hele fijne prijs. Curries kosten gemiddeld 12 euro. Vriendelijke bediening. Wij zijn heel blij dat we
MathLeonard
Uitstekend 22-08-2009
0 0
Wat een geweldige, geraffineerde smaken! Zowel de soepen als de diverse curry's hadden een niet te vergelijken smaak. Wie een echte Thai-liefhebber is en thuis weleens Thais kookt, weet dat deze keuken zeer bijzonder is. Je kunt in de (kleine) keuken kijken en zien hoe er gewerkt wordt. De bediening is uiterst vriendelijk met een "Aziatische" beleefdheid. Wat een top restaurant. Wees wel op tijd, want de tafelt waren snel bezet.
Smikkeler
Matig 10-01-2009
0 1
Mijn eerste reactie?; Zeker niet de beste Thai van Haarlem. Recent voor het eerst hier gegeten en als Thai-eten kenner de volgende opmerkingen. -Tom Ka Khai-waterig, niet rijk gevult -viskoekjes, lekker van smaak, wel wat klein -Rode en groene curry wel smaakvol maar rijkelijk opgevult met overdosis aan bamboe scheuten en paprika?!, vlees of andere ""thaise" groente niet in verhouding En voor dit alles een behoorlijke pittige prijs betaald. Wat jammer. Ik gun ze
Argantel
Uitstekend 23-09-2008
0 0
Laat je niet afleiden door het eenvoudige interieur, het eten is hier erg lekker. Vooral de Tom Ka Kai (cocossoep met kip) was overheerlijk. Toch enigszins overdonderd door de enorme keuze op het menu advies gevraagd en gekregen. De rode curry met garnalen en bamboe beviel goed. Medium heet, bleek inderdaad precies te doen. Vriendelijke bediening maakt het geheel tot een goede avond. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

NB Bekijk alle meningen van Thai restaurant Phang-Nga Bay bij het Meningen tabje.

Beoordeel Thai restaurant Phang-Nga Bay zelf!

Je mening dient te gaan over Thai restaurant Phang-Nga Bay. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend