Bazzek 21 maart 2010 | |
Je moet naar La Pampa niet toe gaan als je niet van argentijnse rundvlees producten houd. Als je dat echter in gedachte neemt, dan is La Pampa zeker een aanbeveling waardig.
marjam12 21 januari 2009 | |
Wat is er mis met deze zaak? Tuurlijk geen 3-sterrenzaak, maar een prima Argentijn, met goed vlees en informele bediening. Ja ze roepen hun gerechten naar elkaar. Vond ik leuk. Ik voelde me weer in spanje: Tres tinto, un con leche!
Proever76561 9 juni 2008 | |
Waren met een groep degene die een steak hadden besteld waren tevreden ,maar degene die een spies hadden niet,daarvan was het vlees aangebraden.
Proever36686 11 juli 2007 | |
vorige week hier gegeten omdat de italiaan iets verderop dicht was.. het brood met kruidenboter was goed te doen maar dat was dan ook het enige! Heb hier de zalm gegeten (okee misschien niet al te slim om vis te eten bij een argentijn.. maar toch) die werkelijk amper te eten was. Veels te veel olie en dus een vettige smaak met wat verse knoflook erop (gemalen) om het wat extra smaak te geven?! Hier zijn ze mij NOOIT meer terug! |
avand 10 oktober 2006 | |
Na geruime tijd weer eens terug geweest in La Pampa.Al die would-be Argentijnen op het Damrak trokken ons niet zo erg aan. Nee, de inrichting is nog steeds niets (was het jaren gelden ook al niet). Ja het vlees (Lomo en Brochette) is nog steeds goed en de bediening vriendelijk en efficiƫnt. Een betrouwbare en prettige afsluiting van een dagje shoppen. Wij hopen dat La Pampa ons nog lang (en ongewijzigd) kan blijven ontvangen. |
Proever9603 18 juli 2006 | |
ik heb geen idee bij de laaste recesie over La Pampa, gemaakt heeft,maar in mijn geval was totaal anders.Ik heb genoten van een uitstekend de bediening en ik heb een overheerlijk stuk ossehaas gegeten, La Pampa is als steak restaurant een van de beste in amsterdam. |
Proever43988 28 februari 2006 | |
Het eten is niet van hoogstaande kwaliteit, maar goed te doen. Over de bediening ben ik niet te spreken. Ze \"stampen\" elke keer langs je tafel, wat je voelt door de houten vloer. Orders van klanten worden over een afstand naar elkaar geschreeuwd, erg storend als je lekker aan het praten bent. Ben je net halverwege je broodje met kruidenboter, komen ze met het voorgerecht aanzetten. Als je dan het laatste hapje van je voorgerecht op hebt, word je bord direct voor je weggenomen. Hetzelfde geldt overigens voor het hoofdgerecht, waarbij dan wordt gevraagd: \"Jullie zijn klaar toch?\" Erg onbeleefd. Het lijkt net alsof het personeel je probeert weg te werken, terwijl het restaurant niet eens vol was! Als je dan het pand verlaat nadat je betaald hebt, kijken ze niet meer naar je om, terwijl het personeel op je lip zit tijdens het eten. Jammer, zonder deze punten had het een redelijk goed restaurant kunnen zijn. |
Proever14035 3 februari 2004 | |
Heerlijk gegeten en gedronken.
Proever14032 3 februari 2004 | |
Niets dan goeds over La Pampa.
Proever13904 1 februari 2004 | |
Decor is nothing special, and the menu is pricier than it should be but the waiters are efficient and polite and the steaks are outstanding. If you are in a hurry and you want a really good steak, then this is the place. Beer is too expensive at 3.25 euro for a vaasje. |
Geef zelf je mening over La Pampa