Knap, zo'n onemanshow! Voor een etentje bij Karmozijn in Gierstraat moet je echt de hele avond uittrekken. Dat de gastheer zowel bedient als kookt, stelt het geduld soms wat op de proef. En niet iedereen kan de manier waarop hij zijn gasten soms benaderd verdragen. Gelukkig zijn de gerechten het wachten meer dan waard. Helemaal voldaan verlaat je aan het einde van de avond de zaak en daagt het besef dat je helemaal tot rust bent gekomen. Het kost wat meer, maar vanwege het hoge niveau van het gebodene zijn prijs en kwaliteit toch in verhouding.
Een uitstekende keuken en aangename ambiance. De kok/gerant/ober en gastheer werkt zich in het zweet en is wat ongepolijst, maar zeer attent. Wat sneu is voor deze gastheer, is dat de zaak bedompt en vochtig is bij gebrek aan ventillatie. Het gebrek aan frisse lucht zorgde aan het eind van de avond voor hoofdpijn en dat kwam niet door de (heerlijke) wijn.
Met vrienden van een uitstekende avond genoten. Het komt zelden voor dat alle aaspecten van een maaltijd "perfect" te noemen zijn, maar bij "Karmozijn" was dat zeker wel het geval. Zowel de begroeting, bediening, het interieur en de vooral ook de maaltijd verdienen allemaal "een 10 met een griffel". Een aanrader dus!!!
voor een avondvullend programma is dit het adres! Je moet de tijd hebben, maar dan krijg je wel met leifde gekookt eten en top wijnen. Erg leuk restaurant
Door puur toeval gisteravond met mijn ouders bij Karmozijn terechtgekomen om mijn verjaardag te vieren. We hebben ongelooflijk genoten! De menukaart is spannend en uitnodigend, alle gerechten zijn duidelijk met heel veel liefde en passie gemaakt. Ook de (heerlijke) wijn was mooi afgewogen bij de gerechten. Karmozijn is klein en intiem van sfeer, wat heel aangenaam en rustgevend is. De bediening is uitgesproken, maar wel behept met een humor die een verademing is in dit (politiek) zo weinig relativerende tijdgewricht. Ik zou morgen zo weer gaan (en mijn Bourgondische ouders ook)!
Kijk niet naar de kaart, maar laat je verrassen in de Karmozijn. Elke dag haalt hij de mooiste groenten, prachtig vlees, zeeverse vis en het meest verse fruit in huis, maakt daarvan de meest tongstrelende gerechten. Het is ons nog nimmer tegengevallen. Dat de glazen steeds gevuld worden, vindt een enkeling vervelend. Wij vinden dat juist uiterst plezierig. Goedkoop is het niet. Maar voor de complete ervaring ook niet duur. Wel een hoop geld evenzogoed ...