| Keuken | Japans |
| Huiswijn per fles | €13.50 |
| Huiswijn per glas | €2.50 |
| Openingstijden | 16.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Lekkeretenmetmij 15 december 2011 | |
Na alle sushi restaurants met het all you can eat concept in Haarlem te hebben uitgeprobeerd, moesten we alleen deze nog.
Mahuurs 11 augustus 2010 | |
Ik heb sterk de indruk dat dit Japanse restaurant gerund wordt door Chinezen. De sushi smaakt ook zoals je voorstelt dat Chinese sushi smaakt:veelste vet. Het is ook allemaal niet vers, en toch aan de prijs. Nee, dit is echt heel slecht. |
Annemaart 20 december 2009 | |
De vegatarische versie (met af en toe een beetje vis) was teleurstellend, zeker voor de hoge prijzen. Puur vanwege prijs / kwaliteit verhouding kies ik in Haarlem liever voor iets anders. |
Michellejyu 24 november 2009 | |
Lekker!!! De ingredienten zijn supervers en de kok maakt een show van het eten bereiden. |
Michellejyu 22 november 2009 | |
Heerlijk gegeten. Niets meer en nies minder!!! Ik heb vaker japans gegeten, maar dit was absoluut één van de beste. De ingeredienten waren bijzonder vers. Bedienin prima. Maar vooral de zelfgemaakte sojasaus en de sausjes bij het menu waren verrukkeljk! Hier ga ik vaker eten! |
Geef zelf je mening over Kaneda