jhntravel 1 december 2010 | |
Kobe heeft een prima selectie aan menu's.
Shireen 20 september 2010 | |
Heerlijk genoten van een uitgebreid en gevarieerd teppanyaki menu. Verschillende soorten verse vis, vlees, groenten, soep en dessert. Alles ontzettend goed en professioneel klaargemaakt aan tafel. Vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar! |
Tamster 4 maart 2010 | |
Heerlijk eten!! Vooral de ossehaas is zo mals wij komen er regelmatig en hebben totaal geen klachten. Smul x op x weer!! |
Tri Warni 14 november 2009 | |
Voor de 2e keer na 2 jaar niet geweest te zijn, kwam ik gisteren in een "nieuwe" Kobe terecht.Het restaurant is netjes en schoon, de bediening is vriendelijk en het eten is heerlijk en vers. Ze hebben ook volop keuze aan goede wijnen op hun kaart staan. Het was een heerlijke avond en we komen zeker gauw terug. |
John Sa 12 november 2009 | |
Jaren geleden ben ik daar gaan eten en paar weken geleden heb ik weer gegeten. Ik zag dat de e.e.a. is verbouwd, het is veel ruimer geworden. Sfeer was goed, eten was uitstekend en de service is goed te spreken. |
EvaNabuurs 18 februari 2009 | |
Een tijdtje geleden met kerst gegeten met een flink gezelschap.
Marie Jeanne 1 februari 2009 | |
Het was niet ronduit slecht, maar ik was ook niet onder de indruk. Het personeel doet waar ze voor betaald krijgen en heeft weinig met hun gasten op, althans, zo kwam het over. Zowel het eten en de service missen net dat beetje charme, wat uit eten gaan zo leuk kan maken. Misschien ben ik op andere adressen wel te verwend... |
majoor boshard 14 januari 2009 | |
Okura-prijzen voor een minder produkt. Alles word met een hoog tempo bereid op een te hete plaat. Niets blijft rood of medium simpelweg omdat de plaat op cremeren staat.
Proever79861 19 augustus 2008 | |
De aziatische, maar niet Japanse bediening was erg vriendelijk, maar doordat het hele restaurant verder leeg was, misschien iets te opdringerig. Het eten is stervensduur (je hoeft helemaal geen € 20,-- meer te betalen om ergens anders op de eerste rij te zitten, dat kan ook voor € 20,-- minder) en het eten is weinig, liefdeloos (niet door Japanners) gemaakt en eigenlijk niet lekker en bijzonder genoeg. De gebakken rijst was nasi uit de Indonesische keuken. De salade zat vol met mais (Japans???) en whiskeysaus. Het toetje is in Japan zelf nergens te krijgen (In Nederland dan weer wel op elke straathoek...en dan nog lekkerder). Het restaurant is trouwens ook nog een rommeltje. Geen strak japans design, maar een oude witte koelkast in het midden van de zaak. Wat ontzettend zonde van al mijn zuurverdiende Dinnercheques en het o zo belangrijke afscheidsdiner met mijn dierbare emigrerende vriend J. |
Proever68025 6 januari 2008 | |
heb gisteravond gegeten. Alles was gewoon erg slecht. De bediening is te traag. Eten was niet geweldig, Voor zo een prijs kan ik beter naar de Okura gaan............... |
Geef zelf je mening over Kobe House