In restaurant Applause worden de producten die we gebruiken zeer zorgvuldig uitgezocht.
Zo veel mogelijk authentiek Italiaanse grondstoffen (wijn, koffie, groente etc).
Tevens hechten wij veel waarde aan de wijze waarop onze grondstoffen zijn geproduceerd.
Door goed en intensief contact met onze leveranciers, kunnen wij garant staan dat we eerlijke en authentieke producten gebruiken
Veel pretenties die niet waargemaakt worden; slechte prijs-kwaliteitverhouding.
Ik at er een lauwe, niet erg verse zwaardvis - leek eerder gekookt in water, dan gegrild. De wijnen die zogenaamd 'door de sommelier bij iedere gang geselecteerd zijn' worden niet aan tafel ingeschonken - bij vergelijking (wij proeven graag uit elkaars glas) bleken twee witte wijnen die met een blabla-verhaal werden gepresenteerd exact hetzelfde.
Ambience en service niet slecht.
Zaterdagavond hier gegeten. Rustig restaurant op een perfecte locatie in Haarlem. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. De sfeer in het restaurant is zeer gemoedelijk en knus. Het eten is goed, maar niet zo bijzonder als ik gehoopt had. Wel veel verse ingrediƫnten en goede wijnen.
Ik heb hier 2 weken terug gegeten, eten was prima! Wijnen waren goed, zat op zich prima.
Qua eten is het goed, behalve dat ik het erg flauw vond, maar niet fenomenaal of zo, gewoon normaal. Prijs / kwaliteit vond ik prima.
Enige nadeel is dat doordat het een klein restaurant is een aantal tafels best dicht op de voordeur staan, waardoor je af en toe een vlaag kou in je nek kreeg, en het damestoilet is gewoon echt steen en steen koud (buitentemperatuur dus, en in november is dat niet echt prettig).