KeukenAmerikaans, Bbq, Grill & Bistro
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

tessamen tessamen 27 januari 2011

In December 2010 met 8 man gegeten en niemand had iets te klagen. Nu nog (5 weken later) wordt er gevraagd wanneer men weer mee mag naar Haaksbergen! Leek me toch even het vermelden waard! Ondertussen zijn wij regelmatige bezoekers geworden, als we aan de oostkant van het land zijn.

Zjem Zjem 14 mei 2010

Een avond hier uit eten is slecht bevallen. Na twee uur wachten werden de hoofdgerechten uitgeserveerd. Sommige reeds koud. Na 20 minuten kwam de friet, en de groenten kwamen helemaal niet meer. De hoofdgerechten waren inmiddels al op... Duidelijk geval van onderbezetting terwijl de bediening zo hun best doet. Na beklag blijkt de eigenaar niet anders te kunnen dan arrogant te reageren. Zo ga je niet met je klanten om. Klant is toch koning? Voor ons geen Buffalo bill meer.

tessamen tessamen 6 februari 2010

Zoals beloofd keerden we terug naar dit restaurant. Opnieuw heerlijk gegeten! Het was in Aug. 2009 dus niet een toevalstreffer maar duidelijk een geval van blijvende qualiteit! Prettige bediening, prima eten in een gezellige omgeving.

Stef12374 Stef12374 24 november 2009

Goed tot uitstekend restaurant waar je nog gezellig en lekker kunt eten.
Zijn door de week geweest was druk liep 1 man in de bediening die toch alle tijd voor ons en de rest van de gasten had.
Met een grote groep naast ons bleef hij lachen en ons bedienen dat heb ik wel eens anders gezien daarom een pluim voor de gastheer.

Eten was uitstekend hadden lam genomen op aanraden van de gastheer en het was echt goed klaar gemaakt en smaakvol.
Dit restaurant is zeer aan te bevelen voor een betaalbare prijs lekker eten.

tessamen tessamen 27 augustus 2009

Een uitzondering op de regel in restaurantland. Eindelijk een kok die weet hoe je met een lamsrack omgaat. Touwens alles wat we er kregen was van een hoogstaand gehalte. Vriendelijke bediening en lekker eten in een Western sfeer. Wij komen zeker nog eens terug!

Geef zelf je mening over Buffalo Bill

MaandagGesloten