1 2 3 ouder »

Teovski Teovski 18 mei 2011

Inderdaad een beetje prijzig, maar ik werd verrast door de early bird korting van 25% die ik kreeg toen ik afrekende. De 1-persoonsrijsttafel vond ik overigens prima.

mmkoppes mmkoppes 16 mei 2011

We had a nice ricetable here - food was good, service OK, decor was nice, and I loved the live piano music! Certainly an all around good experience. A bit on the expensive side but I felt it was worth it.

jccm1956 jccm1956 2 juni 2010

De smaak van het eten was echt verrukkelijk, alleen het was niet zo warm, eerder koud.

jbrandt002 jbrandt002 25 augustus 2009

I ate here once - my friend and I had the rijsttafel. It was good, but ridiculously expensive for Indonesian food. Don't believe the hype. We go to a takeout place for Indonesian that costs a fraction of this and tastes better.

Chili Chili 20 februari 2009

Soto ajam, kon beter, Pangsit kuah, te vissig.Udang rica: beste en lekkerste ooit geproefd. Veel! 1-persoons rijsttafel: heel aardig. Bediening vrolijk en best snel. Beleefd. Lekkere maar goedkope glaasjes wijn. En dat allemaal op zo'n toeristische plek.

Proever82400 Proever82400 22 november 2008

Voor het eerst in Indrapoera gegeten en ik was zeer postief verrast. We hadden allemaal de Indrapoera rijsttafel en die startte met een halve kreeft met een Indische saus. Verrukkelijk. De kreeft was mals, smaakvol en ook de bijgevoede saus smaakte heerlijk met de kreeft.
Alle verdere onderdelen van de rijsttafel waren zeer fijn van smaak, niet te heet en netjes uitgeserveerd. We zaten in de serre dat was erg gezellig en rustig. Een extra pluim verdient de bediening. Zeer hoffelijk, voorkomend en uiterst vriendelijk.

tineke blad tineke blad 21 augustus 2008

Het eten vonden we heerlijk, precies goed van smaak. De bediening vonden we niet geweldig. Vreemde gastheer (eigenaar?) en de serveerster zag er schattig uit maar zei:"watte?", toen ze iets niet verstond en kende de menukaart duidelijk niet.

Proever57057 Proever57057 12 februari 2008

Gisteren avond hebben wij hier met een groep van 15 personen heerlijk gegeten. Een compliment van ons voor de gastvrije en vriendelijke service. Een echte aanrader voor iedereen die wil genieten van de heerlijke Indonesische rijsttafels.

Proever61497 Proever61497 27 augustus 2007

Op herbezoek : weer met gasten uit het buitenland voor het typisch Nederlandse eet-belevenis . Het viel me deze keer tegen - gewoon teveel routine, eten weer te snel laauwarm en het kan kruidiger . Het is toch ook niet te goedkoop met dranken erbij. Gewoon weer eens iets anders proberen in Amsterdam de volgnde keer...

Proever62574 Proever62574 17 augustus 2007

De rijsttafel van mijn vrienden was wel goed: lekker en uitgebreid, maar mijn hoofdgerecht van €18,75 (kip in kerrysaus) was wel erg klein en werd lauw geserveerd. Geen goede prijs/kwaliteit/hoeveelheid verhouding! Wel een leuke inrichting, maar daar gaat het natuurlijk niet om.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Indrapura