| Keuken | Frans & Hollands |
| Huiswijn per fles | €18.50 |
| Huiswijn per glas | €3.50 |
| Openingstijden | 12.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever45158 19 mei 2012 | |
Met ons zessen de afgelopen 2 nachten doorgebracht bij “bij de Watermölle”.
Pimenmiep 29 februari 2012 | |
Gisteravond met zes personen bij Bi'j de Watermölle gegeten; het surprise menu voor de volwassenen, en heerlijks van de speciale kindermenukaart voor de kinderen. Het werd een verrassende kennismaking. Het restaurant is chique, maar de sfeer gemoedelijk.
job 15 augustus 2011 | |
Heerlijk 4-gangen diner op een prachtig terras bij een watermolen. Een plek om direct naar terug te gaan! |
awiekenkamp 5 juni 2011 | |
Al veel high tea's gedaan, maar deze overtrof alles. Zowel de zoete als de hartige hapjes waren lekker en we werden geholpen door de aardigste ober allertijden! (1juni)
jamolders 24 mei 2010 | |
Uitgenodigd voor een "moederdag"lunch, wat verlaat en dus dan maar vanwege het 20-jarig bestaan van deze gelegenheid, genoten wij op het terras onder een grote parasol met een uitstekend uitzicht op de historische watermolen, van een uitstekende lunch. Een heerlijke aspergesoep met van alles er in, knapperige asperges afgedekt met verse zalm en overgoten met een voorstreffelijke saus. het geheel gecompleteerd met enkele kleine gekookte aardappeltjes en wat sla. (zijn er zoveel soorten?) De afronding was ijs, sabayon en verse aardbeien. De koffie met heerlijke koekjes en bonbons sloot de rij. Bij deze lunch werd een voortreffelijke pinot blanc uit de Elzas geschonken. Jammer dat ik nog moest rijden. De grootste verrassing was de rekening. Zoveel gegeten voor zo weinig geld. Moeten we meer doen. |
Geef zelf je mening over Bij de Watermolle