Na een ochtend shoppen in Groningen bij Pigalle terecht gekomen voor de lunch. Wat een ruime broodjeszaak is dat! Keuze genoeg uit warme, of koude broodjes. De verse sapjes zijn erg lekker. 's Middags terug gekomen voor een kop thee met een muffin. Maar het had ook zo een taartje met seizoensfruit kunnen zijn. Keuze te over!
Fijn om te hier zitten. Bij goed weer lekker naar voetgangers kijken in het zonnetje (als je geluk hebt en je een plekje weet te bemachtigen). De warme broodjes zijn mijn favoriet. De verse sinaasappelsap is ook lekker. De stoelen zullen wel iets comfortabeler mogen. Leuke aankleding aan de muren!
Leuke tent, met een vriendelijke bediening en schappelijke prijzen, zodra k weer eens in Groningen ben ga ik hier zeker weer lunchen.
Het koekje bij de Koffie is lekker, je kan ze ook los kopen om meetenemen
ik ben nu zo ongeveer 3 keer bij Pigalle langs geweest in groningen en tot nu toe ben ik nog nooit teleurgesteld weg gegaan. De prijs is redelijk en de broodjes zijn erg lekker, vooral het broodje warme beenham met honing-mosterd saus is een aanrader. waar ik zelf ook nog erg warm van word zijn de soorten thee die zij serveren, denk er over om wat vaker langs te wippen voor een broodje en een kop thee. een minpuntje, de loshangende bekabeling, je merkt er op het eerste gezicht niet zo veel van maar het ziet er wel een beetje onverzorgt uit.