56 recensies

13 juli 2011

Van ons favouriete retaurant in de buurt is helaast steeds minder over. De altijd zo vriendelijke bediening (man met de snor, ben naam vergeten) en later attente dame met veel wijnkennis, zijn nu vervangen door minder attente en vooral minder bevlogen lui. Helaas lijkt een en ander ook in de keuken zijn weerga te hebben. De gerechten zijn minder spannend bereid, en ook in de bijgerechten is bezuinigd. Jammer..

cakeheaven
cakeheaven
Proever

18 juni 2011

Laatste tijd een paar keer bij de Markies gegeten; zowel de wisselende menu's voor het diner als de zondagse brunch bevallen ons erg goed. En: erg aardig personeel!

jorienbakker
jorienbakke...
Fijnproever

5 juni 2011

excellent food prepared with the freshest seasonal ingredients and great wines

16 mei 2011

Rara ervaring. Eten was onder gemiddeld. Vooraf Goede maar erg scherpe kerriesoep was na de , Combinatie hoofdgerecht was erg leuk en creatief bedacht. Stoofpotje van lam, sausijsje van lam en lamsbiefstukje Nu is een Lam niet groot maar de twee biefstuk medaillonnetjes waren wel erg klein. Het stoofpotje bleek wel erg ingedikt te zijn en voorzien van vele andere ingrediënten die niet in stoofpot thuishoren in mijn beleving. Het sausijsje was redelijk van smaak. Nagerecht was heerlijke Blackberrypie met vanille-ijs en slagroom, helaas was de gembersmaak van de erg dikke pie bodem erg overheersend, en de slagroom was ver weg te vinden. Bediening vergiste zich tot 2 keer toe met soort bestelde port. Er kwam de eerste keer al verkeerde soort op tafel terwijl de bediening zelf van te voren vroeg welk soort gewenst werd. Het water wat op tafel kwam was voorzien van citroen, op de vraag of het ook zonder citroen mocht werd attent gereageerd geen probleem, dit gebeurde ook , bij tweede keer water brengen zat er geen citroen in, zo leek het, maar de stukjes citroenvlees dreven in het water en dit smakte er ook naar. Jammer.

jwalstra
jwalstra

27 april 2011

Verrassend menu met topkwaliteit producten. Bediening was super, net als de wijntjes bij de verschillende gangen.
Aanrader!

8 april 2011

Gisteravond met z'n zessen heerlijk bij De Markies gegeten. Een fijne kleine kaart met voor ieder wat wils! Zeer oplettende & vriendelijke bediening. Je krijgt vooraf altijd huisgebakken brood en een huisgemaakte chocoladefudge bij de koffie, echt heerlijk!

tessa
tessa
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

4 maart 2011

Helaas. Zoals verwacht is dat wat perfekt was de commercie te slachtoffer gevallen. Een paar maanden geleden was de Markies een geheimtip. Het loopt nu zo goed dat ze het restaurant uitgebreid hebben naar de achterkamer. Dit gaat extreem ten koste van de bediening. Na 20 minuten pas een drankje en na 45 minuten een mandje brood. Het voorgerecht kwam na 1,5 uur en totaal met hoofdgrecht + dessert ging het 4 uur lang. Niet meer leuk.
Erger nog: het gaat ook op kosten van de voorheen excellente kwaliteit. Ik kom hier niet meer.

dehopman
dehopman
Proever in spe

26 februari 2011

Niet te veel keuze, gezellig, goede bediening, fijne sfeer, goede akoestiek. Niet onbelangrijk: uitstekend eten. Alleen jammer dat ze geen tapbier hebben!

havana
havana
Fijnproever

18 oktober 2010

Lekker gegeten in dit gezellige restaurant. Het voorgerecht viel wat minder goed in de smaak, maar het hoofdgerecht was erg lekker. Wat meer groente had aan een hogere beoordeling kunnen bijdragen. Al met al goed eten voor een redelijke prijs.

JanJ
JanJ
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

10 oktober 2010

Gisteravond in de Markies gegeten, met een groep vrienden. Ditmaal in het sfeervol ingerichte bijzaaltje. Als voorgerecht de spaghetti met truffel en copa di Parma gegeten, aanrader! Ook de door ons gekozen hoofdgerechten, wildzwijnmedaillons en vier kazen-lasagna waren prima gegaard en zeer goed van smaak. De bij het wildzwijn geserveerde stamppot van rucola en rode ui paste er goed bij. Als nagerecht een heerlijke carrot cake met walnoten en ijs, en een fijn glas dessertwijn. Het personeel was, als altijd, vakkundig en aanwezig doch niet opdringerig. We blijven hier met veel plezier terugkomen. Beste prijs-kwaliteitverhouding in Stad!

Schrijf zelf een recensie over De Markies