8.0
7.2

KeukenChinees & Vietnamees

Crawfurd Crawfurd 9 april 2012

Afgelopen zaterdagavond hebben we SUPERlekker gegeten!
We vonden de persoonlijke benadering van dhr en mw Ha en het bedienend personeel bijzonder aangenaam. Niet van de kaart gegeten, maar dhr Ha heeft een originele Vietnamese feestmaaltijd voor ons bereid die van het begin tot het eind heel erg lekker was. De afsluiter was een z.g. Kolonel, een heerlijk fris limoendessert. Dit restaurant is een topaanrader!

Tomaatje Tomaatje 13 februari 2012

Wederom weer heerlijk gegeten. Altijd fantastische smaken en bijzonder vriendelijk! Ik kan iedereen aanraden om de keus aan de chef over te laten, als je van lekker lang tafelen houdt tenminste, als je sneller wilt kies je gewoon wat van de kaart.

Nienkes Nienkes 14 november 2011

Het decor is een soort modern Chinees restaurant (beetje fout). Tafels staan dicht op elkaar waardoor je niet achteruit kunt schuiven zonder tegen de stoel van je achterbuurman te botsen.

Na het hoofdgerecht (wat uitstekend was) kregen we thee/koffie aangeboden, maar we wilden graag de menukaart zien voor de nagerechten. Kwam er een geplastificeerd vodje met een ringbandje waar uitsluitend kant-en-klare ijsjes in stonden. Ze maken dus blijkbaar geen desserts. Bij de samengestelde menu's stond ook steeds alleen koffie/thee en nu snappen we dus waarom.

bruintje bruintje 24 juli 2011

Geweldig gegeten. Heerlijke smaken in het menu.Zeer stabiele en goede keuken de afgelopen jaren. Een echte aanrader! Al jaren ons favoiete adres. Ook mooi centraal gelegen.

Doodle Doodle 18 december 2010

Heel erg lekker gegeten. Zelfs op een maandagavond nog best druk. Door de eigenaar wat laten komen en niet van de kaart gegeten; was erg goed, vooral de voorgerechten. Maar van de kaart is vast ook helemaal prima en wat beter betaalbaar, denk ik.
Enorm veel subtiele smaken. Het leuke is dat je heel veel proeft en niet tjokvol de deur uit rolt, dat is bij een "gewone chinees" vaak heel anders.

Geef zelf je mening over Hock-Sieng

Maandagvan 12:00 tot 22:30
Dinsdagvan 12:00 tot 22:30