22 recensies

15 september 2012

zondag in de doffer gegeten, we komen hier geregeld voor een drankje en de sfeer ,die is ook geweldig met altijd attente en aardige bediening ,het eten daarentegen kan best wel iets meer aandacht hebben zelfs voor een eetcafé kan dit beter .we blijven hier geregeld komen maar dan vooral om wat te drinken en ...de lunch eens te proberen

Gegeten op: 9 september 2012.
bertha
bertha
Topproever

17 juli 2012

Ik kom hier heel regelmatig, je kunt er buiten zitten/eten. Er is altijd wat reuring in de zaak maar niet te veel, je kunt er ook rustig zitten. Het eten is niet verrassend of uitgesproken, wel gewoon lekker en gebracht door sympathieke en attente bediening die goed voor je zorgt. Prijs/kwaliteit uitstekend. Lekkere muziek, goed om af te spreken om met vriend(en) een avondje bij te praten.

10 juli 2012

Heel aardig bruin eetcafé in 'de negen straatjes'. Per kwartaal een nieuwe kaart en dagelijks wisselende dagspecialiteiten. Klassieker en altijd goed is de Saté Doffer. Bediening is oké. Prima wijn voor een schappelijke prijs.

RogerRoger
RogerRoger
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

28 juli 2010

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Redelijk sfeerloze entourage dat wel. Personeel is neutraal.

s1ngleamsterdam
s1ngleamste...
Fijnproever

22 mei 2010

Hier vandaag een lunch gegeten, helaas was dit voor mij de meest teleurstellende lunch ooit. De presentatie was heel slecht; naast een simpel broodje kroket (helaas zonder boter geserveerd) hadden we een portie kaas en osseworst besteld (olijven waren op). De kaas was in extreem verschillende blokjes gesneden (sommige stukken waren zeker 8 x groter dan andere), en de portie osseworst bestond uit 4 hele dunne, smakeloze plakjes. De prijs / kwaliteits verhouding was (vooral bij de osseworst) erg slecht. Kaas en worst zagen er uit alsof deze zonder te kijken samen op 1 bord (bovenop een servet, vreemd) waren gekwakt, erg jammer! Een betere presentatie en geinteresseerde personeel zouden imo geen overbodige luxe zijn. Lunchen bij de Doffer is voor mij in ieder geval niet voor herhaling vatbaar.

Jasja
Jasja

16 november 2009

Hadden afgelopen week met 40 mensen een groot buffet in de Doffer. Was met veel smaak bereid en kwalitatief uitmuntend. Compliment aan de bediening en de barman die er voor hebben gezorgd dat wij een erg fijne avond hebben gehad.

Thomas Kiric
Thomas Kiri...

5 augustus 2009

Naast de humeurige bediening waren 3 van de 4 bestelde gerechten incompleet en zeer..zeer smakeloos. Genant.

0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
CorneliaT
CorneliaT
Proever

30 juni 2009

Ik zal een restaurant niet snel al slecht bestempelen, maar ik kan er dit keer toch echt niet onderuit komen. Als je kip Teriyaki bestelt en er achter komt dat je kip nog half rauw is, dan vind ik dat echt al een grof minpunt. Als de bediening je bord dan mee terug neemt naar de keuken en alleen maar een schaapachtig half-mompelend sorry zegt dan vind ik dat ook een beetje jammer. Maar als je je kip Teriyaki dan even later weer terugkrijgt, wel gaar dit keer, maar er achter komt dat het hetzelfde bord is, met dezelfe kip alleen in kleine stukjes gesneden zodat je dat zogenaamd niet zou opmerken, en met dezelfde noedels die eerder ook op je bord lagen maar dan weer opgewarmd: dan is er echt iets goed fout aan een restaurant. De bediening weet er nog 1x een sorry uit te persen en belooft mijn drankjes te vergoeden (toe maar...) alleen een beetje jammer dat hij dat dan weer niet doet. Al met al echt slecht. En dan vergeet ik nog te vertellen dat ik de 2e keer dat ik mijn kip kreeg, maar heb gegeten met het bestek van mijn tafelgasten. Ik had geen bestek meer en vroeg er dus om. 5 minuten later kwam de ober met bestek.
Het maakt mij niet uit in wat voor restaurant ik eet, een sterrenrestaurant of een bruine kroeg. MAar bij gelegenheden als dit denk ik echt: opdoeken. Geen liefde voor het eten, geen liefde voor je gasten.

0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
Proever79713
Proever7971...

7 september 2008

Voor weinig geld mag je weinig verwachten. Toch vond ik het allemaal wat tegenvallen. Stokbrood was niet vers; het smaakte althans als overgebleven stokbrood dat in de oven was opgewarmd. De sate smaakte vooral naar citroengras. De chocoladetaart kon dit alles niet compenseren; erg droog en koud geserveerd.
Was er dan helemaal niets goed? Jawel, de kruidenboter was heerlijk. Hoewel wat slap, smaakten de frites goed. De koffie was warm en de bediening vriendelijk. Maar m.i. geen aanrader.

Proever80710
Proever8071...

23 augustus 2008

Leuk eetcafeetje met een beperkte maar toereikende menukaart. Sate vond ik goed te eten, de bediening is vriendelijk, de prijzen zijn zoals dat bij een eetcafe hoort: niet te duur. De stoeltjes zitten wat verrot en het is wel redelijk lang wachten op je eten, zelfs laat op de avond wanneer het eetgedeelte bijna leeg is.

Proever42797
Proever4279...