elisa_m 28 april 2012 | |
Hier vaker gegeten en de avond is afhankelijk van de wisselende service (oftewel, is de manager aanwezig). Deze keer weer duidelijk niet: zeer slechte, onprofessionele bediening, echt op het lachwekkende af! Slechts een aantal tafeltjes bezet, meerdere gerechten uitverkocht, karige porties en de hoofdprijs die ze er voor rekenen is het absoluut niet waard. Wat een enorme afknapper. |
Johannekeb 26 maart 2012 | |
In het verleden hier een aantal keer zeer aangenaam gegeten, toen Andrea de scepter zwaaide. Zij was echter in geen velden of wegen en het bedienend personeel dat wel rondliep was blijkbaar verblind door de zon op deze heerlijke lentedag (terras was voor het eerst open. Dit kreeg de schuld van de rommelige gang van zaken). We bestelden carpaccio met eendenleverkrullen. Zeer mager en dan bedoel ik niet de voedingswaarde van de ossenhaas, die reepjes heten op de kaart maar flinterdunne plakjes blijken op je bord. Met een glas fris erbij mochten we € 38,- afrekenen. We zijn doorgelopen naar een broodjeszaak met een lege maag EN een lege portemonnee. Delikeet, ik heb heimwee naar betere tijden! |
DirkBraam 7 december 2011 | |
Heb wederom hier heerlijk gegeten. Nu was het een simpele kaasfondue, maar ook deze was voortreffelijk. Kan deze brasserie zeker aanbevelen! |
buivis 6 december 2010 | |
Prima restaurant. Aan de buitenkant bijna niet herkenbaar als restaurant. Veel mogelijk, ook buiten de kaart om. Met alle soorten dieten kan rekening gehouden worden. |
oudefrik 8 september 2010 | |
Delikeet is heel wisselvallig. Soms eet je je vingers op bij het eten, de andere keer laat je meer dan de helft staan. De hamburgers (€15 lunch!) zijn van een vlees-fantasie gemaakt die zelfs de snackbar op de hoek niet meer durft te gebruiken, en 's avonds serveren ze de meest verrukkelijke Gilardeau oesters. Ook is regelmatig al vroeg op de avond veel uitverkocht, hetgeen niet wijst op goede planning. De bediening is wat pushy en Amsterdams ordinair, maar wel behulpzaam en vriendelijk. Heb duidelijk een haat-liefde relatie met deze Keet. |
gamba 3 augustus 2010 | |
Op vrijdagavond op het terras buiten gegeten. Niet echt een mooie plek. Maar het eten en de bediening compenseren dat in ruime mate. We hebben genoten.
Proever2764 27 mei 2010 | |
Langs gegaan voor de lunch. Bediening vriendelijk en eten smakelijk. We moesten echter ruim een half uur op het voorgerecht wachten (ok, gaat nog) en na afronding daarvan meer dan een uur op het hoofdgerecht!! Kwaliteit eten maakt dan helaas geen verschil meer. Kortom prima zaak maar ga er niet lunchen als je in 1.5u weer buiten wil staan. |
sharon007 14 mei 2010 | |
Vriendelijk personeel, een van de betere restaurants in Buitenveldert en Zuid, alles ziet er goed uit en smaakt allemaal prima. |
Sue 28 maart 2010 | |
smakelijke gerechten, al jaren 1 van de betere restaurants in Buitenveldert |
Linda T 11 maart 2009 | |
Een leuk restaurant met zeer vriendelijke bediening. Het eten is erg verzorgd en het smaakt heerlijk! Het interieur mooi en gezellig. |
Geef zelf je mening over Delikeet