| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
hermanbouman 17 augustus 2011 | |
Een toch wel wat verlopen gelegenheid. |
DDeten 8 augustus 2011 | |
Tot nu toe daar 3x gegeten. De eerste keer matig en de 2e en 3e keer slecht ! De laatste keer kwamen we daar aan en we werden erg slecht geholpen. We kregen broodjes met kruidenboter, zo hard dat ik er een raam mee in kon gooien! Vervolgens bestelde ik pizza zonder uien, en kreeg hem vervolgens met. Toen ik er wat van zei werd er heel ongeintereseerd gedaan. Toen we klaar met eten waren kregen bijna promt de rekening onder ons neus geschoven en binnen 5 min. stonden we buiten. Kortom in 20minuten hadden we gegeten, niet echt om te zeggen om gezellig uit eten te gaan! Ik kom hier in ieder geval nooit meer terug! |
Gonzo 1 augustus 2011 | |
Heet tegenwoordig Galileo. Je moet lang wachten op je volgende gang, en soms lijken ze je helemaal vergeten te zijn. Bediening had geen kennis van de verschillen tussen de wijnen, en moest de eigenaar erbij halen. Voor- en (niet-pizza-)hoofdgerechten te duur voor een in mijn ogen iets opgedofte pizzeria. Prijs van de pizza's valt mee. De kwaliteit van het eten was niet super, maar ook niet slecht. |
Schatjes 16 augustus 2010 | |
Het restaurant lijkt aan de buitenzijde van naam veranderd...Afijn, het soepje was redeljk, de pasta en pizza waren goed, maar het desert werd door typisch Italiaanse obers pas geserveerd toen het gesmolten was met "verse" aardbeien. |
Dick47 20 augustus 2009 | |
Prijs prestatie verhouding sterk onder de maat.
Geef zelf je mening over Roma