Slecht restaurant. Veel vette stukken vlees in de gyros en veel uien erover de om smaak wat te verdoezelen. Er wordt Amstel bier verkocht maar dit is in werkelijkheid een goedkoop Grieks bier. Bah! Prijs is hoog voor de kwaliteit. Voor mij nooit meer. Dit is echt een belediging voor de Griekse keuken. Voor echt een goeie Griek, ga eens naar Duitsland. Zo goed vind je ze niet in Nederland...
Na lange tijd weer eens gegeten bij Mykonos en nog aaltijd is de kwaliteit voortreffelijk. Zoals we gewend waren was het eten heerlijk en ruim voldoende. Het blijft leuk om, ongeacht het jaargetij, lekker aan het raam aan de Lingehaven te zitten.
Voor een ieder die in Gorcum komt een aanrader.
Het eten was niet meer dan redelijk te noemen, maar de service ronduit slecht. Een bijgerecht dat we bestelden was op, dat werd er niet bij gezegd, er werd iets anders geserveerd (zonder toelichting of excuus) waarvoor de persoon allergisch was. Toen we dit navroegen, nog geen woord van excuus alleen een herhaling van dat het op was. kennelijk normaal om dan iets anders te serveren zonder uitleg. Een ober gooide een wijnglas om op mijn broek, maar een aanbod van een gratis kopje koffie kon er niet af. Al met al geen leuke avond.
Onlangs hier weer gegeten. Mykonos is top, de smaken zijn zeer fijn en je wordt altijd heel erg goed verzorgd. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om buiten de menukaart te bestellen. Het is namelijk zo dat de eigenaren vaak met nieuwe smaken en gerechten experimenteren. Tijdens de bestelling kan het dan zijn dat zij dit aangeven, en voor je het weet geniet je van een bijzonder visgerecht dat misschien binnenkort als standaard op de kaart staat. Het leukste gedeelte van het restaurant is de serre, en ik raad ook iedereen aan op een tafel daar te reserveren. Je zit dan aan de waterkant en kijkt recht in de open keuken en ziet hoe alles klaar gemaakt wordt. Al met al een gezellige top restaurant en in mijn ervaring een van de beste Grieken van Nederland.
al weer een tijdje terug hier gegeten, even weg van de snelweg zeg maar. De grote zaak doet wel erg groot aan als het wat minder druk is en de waterkant bezet is. Over eten en drinken (wijn)valt te zeggen dat dit toch wel iets boven de gemiddelde griek uitstijgt.