| Keuken | Bbq, Grill |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
albertx 12 mei 2012 | |
we gingen voor de hollandse asperges , en dat was prima...
Johan R. 13 augustus 2011 | |
Met vrouw en zoon gezellig uit eten. Vergeet het maar! Mij werd het verkeerde gerecht voorgezet. Oh, ik moest maar even geduld hebben. Ok, kan gebeuren. Bestelde friet? Oh, vergeten. Komt zo.
Dick2 14 juni 2011 | |
We aten hier 13 juni 2011 met vier personen.
marianne5 14 november 2010 | |
Gisteravond hier heerlijk gegeten met 5 volwassenen. Ontvangst prima,gezellige ambiance. 5 verschillende menu's top! Een aparte rookkamer om je even terug te trekken heel gastvrij! Kortom voor ons een reden om het niet bij 1 keer te laten. |
pien1965 27 mei 2009 | |
Enige tijd geleden dat we dit restaurant bezocht hebben, maar wat een afgang. Lang, erg lang wachten op eten wat niet uit de keuken wilde komen. Borden werden vies geserveerd, met vieze vette duimen erop. Discussie van bedienend personeel over het bestelde eten, bleek het toch voor de buren te zijn. Rondom werden borden uitgeserveerd, terwijl de bezoekers veel later binnen kwamen, bij navraag vertelde de bediening dat onze borden nog stonden na- te garen in de keuken??!!
Geef zelf je mening over De Bourgondier