ActiviteitenCatering
KeukenHalal & Frans
Bijzondere kenmerken topper svh

9 april 2013

Samen met een vriend hier erg goed gegeten. De amuses waren heerlijk, de gerechten zeer goed bereid. Qua gerechten zullen ze mijns inziens niet de hoofdprijs winnen betreffende creativiteit, spannende dingen of originaliteit. Maar wat er bereid wordt is gewoon heel erg goed.

Wij namen het Lindenhofmenu. Dit is een dagelijks wisselend 4-gangen menu. We troffen het met onder andere kwartelpootjes als voorgerecht en zuiglam als hoofdgerecht. Heerlijk verfijnd hoe de gerechten waren bereid en zo mooi als ze werden opgediend.

De wijnen welke erbij geschonken worden zijn zeer goed afgestemd op de gerechten en hebben daardoor een heerlijke afdronk. De bediening is zeer correct maar had wat mij betreft iets losser gemogen. Dus de afstemming op de klant kan nog beter. Al met al heerlijk gedineerd en we waren € 233,- kwijt. Hiervoor heb je 2 menu's, 5 glazen wijn en 1 fles mineraalwater. Kortom, voor deze kwaliteit betaal je ook aardig maar het is zeker aan te raden.

Gegeten op: 11 oktober 2012.

20 maart 2013

Via de Restaurantweek hier op een zondag geluncht. Hartelijke ontvangst, ondanks dat de voordeur dicht zat (?). Mooie tafel in sfeervol restaurant, al vind ik de bar echt wanstaltig groot en totaal niet passen.Heerlijke amuses, waar men hier bekend om staat, een fijn begin. Niet enorm hoog op smaak, maar zeker niet slecht. De bij het menu geschonken wijnen waren behoorlijk goed gevonden door de enthousiaste sommelier. Rest van de zwarte brigade was wat aan de stijve kant.

Persoonlijk ben ik gek van friandises, maar ik ben het met andere bezoekers eens dat het vreemd is dat men niet vraagt of je die wil aangezien je er gewoon voor betaalt.

Gegeten op: 3 maart 2013.
Tolletje_053
Tolletje_05...
Expertproever

1 maart 2013

We hadden gekozen voor het Restaurantweek menu.
Een attente en vriendelijke ontvangst en bediening. De amuses waren talrijk en zagen er mooi uit. Niet altijd hoog op smaak. Daarna een zeer fijne witte wijn uit Verona bij een ronduit slecht voorgerecht van forel op een veel te zoute seleriesalade en te zoute aardappelkaantjes. Brrrr, dit kan echt niet in een sterrenzaak. Vervolgens een heerlijke rode wijn uit Spanje met een héél erg lekkere open ravioli met reevlees en witlof. Grote klasse! Een frisse dessertwijn uit de Loire bij een heerlijk smakelijk toetje met o.a. bergamot-ijs.
Al met al geen WOW-ervaring die je van een 2-sterrenrestaurant mag verwachten...

Gegeten op: 1 maart 2013.

7 januari 2013

Fantastisch gegeten bij de Lindenhof. Een genot om zo een avond weg te zijn. Heerlijke gerechten en dito amuses. Zeer vriendelijke bediening. Wijnarrangement paste prima bij de gerechten.

Gegeten op: 23 november 2012.

4 januari 2013

We hebben afgelopen jaar in een aantal sterrenrestaurants gegeten maar deze was de beste van allemaal.
Het begon al met de amuses. We kregen er al een stuk of vijf voordat we zelfs maar onze keuze hadden gemaakt. En ze waren allemaal to!. Dat gold ook voor het eten. We namen het 12 gangen verrassingsmenu en zonder uitzondering was alles lekker en origineel. De wijn uit het arrangement paste er goed bij.
De service was ook top; na afloop gaf de chefkok ons een lift naar ons hotel.
Als ik dan toch een minpuntje moet aangeven was het de indeling van het restaurant; weliswaar zit je niet al te dicht op elkaar, maar de tafels zijn zo opgesteld dat je elkaar voortdurend aan zit te kijken.

Gegeten op: 29 december 2012.
alma1969
alma1969
Meesterproever

Schrijf zelf een recensie over De Lindenhof

Schrijf hieronder je recensie over De Lindenhof. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.