KeukenFrans, Internationaal & Mediterraan
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Mr Reimers Mr Reimers 26 juli 2010

Restaurant mooi gesitueerd in centrum van Geldrop. Gebouw en terras (waar je ruim zit!) zien er mooi uit, grote potentie. Bedienend personeel viel helaas tegen: duidelijk geen horecaopleiding achter de rug: personeel dat op het midden van het terras even de haren gaat doen, luid pratend afscheid neemt van gasten en met sommige gasten omgaat alsof het kinderen zijn. Jammer dat er geen consistentie is in kleding die gedragen wordt. Alhoewel het helemaal niet druk was, moesten we lang wachten totdat eindelijk de lunch geserveerd werd. Daar kwam nog bij dat het personeel niet op de hoogte was van wat er die dag geserveerd werd en wat niet. Want na het aanvankelijk bestellen van een zalm, kwam na een kwartier van een ander personeelslid de mededeling dat ik dat "niet had mogen bestellen, omdat de geleverde zalm niet goed was." Jammer dat het 15 minuten duurt voordat dat bedacht wordt. Een van de personeelsleden probeerde het goed te maken door een drankje van het huis aan te bieden. De toast die uiteindelijk geserveerd werd, smaakte wel lekker; de kok is duidelijk van een ander kaliber.
Eindoordeel: Door de uitstraling die het gebouw en het terras hebben krijg je initieel een goed gevoel, dat helaas finaal de grond wordt ingeboord door het bedienend personeel. Als dat probleem wordt aangepakt, kan het zeker een mooi restaurant worden en misschien wel een aanrader.

Proever95462 Proever95462 4 mei 2009

Tijdens ons bezoekje aan Geldrop, hier op de zondagavond van 26 april gegeten. Het was goed dat wij gereserveerd hadden want de zaak zat vol. Het is een mooie zaak met een prachtig terras ervoor. Eten was heerlijk, niets op aan te merken. Bediening ook goed maar gezien het feit dat erg veel personeel liep, vond ik het toch jammer dat wij een paar keer zelf moesten vragen om een wijntje. Dit hoort niet, zeker niet in een zaak die naar mijn inziens veel pretenties heeft. Heerlijke ruime schaal bonbons bij de koffie!

Proever9139 Proever9139 17 januari 2008

Wat een geweldige lunch hebben wij hier genoten op een mistroostige zondagmiddag!! Geweldig. Eerlijk gezegd ben ik inmiddels vergeten wat de gerechten waren, maar het 4 gangen menu was heerlijk en aan te raden. De prijs/kwaliteit verhouding, bediening en wijnen waren prima in orde en voor mij komend uit de randstad verrassend laag geprijst!! Het kan dus wel!! Ik moet er alleen zover voor reizen, maar terug komen we zeker!! C. Peperkamp

Proever55225 Proever55225 14 januari 2007

Wij hebben gister een bruiloft-diner gehad bij De 2 Heere en het was fantastisch! Het diner begon erg goed met een tartaar van zalm met een salade van Hollandse garnalen aangemaakt met een mosterddille dressing. We gingen verder met een tongfilet gevuld met Queencrab en een saus van kerriegamba. Hierna volgde een gegrilde kalfshaas met shii-takes met risoott en een perfecte knoflook-kalfsjus. Als hoofdgerecht hadden wij gegrilde heilbot met gamba\'s. Ook het petit \"grand\" dessert was heerlijk!
De dame en heren in de bediening waren erg professioneel en de 2 gastheren zelf waren helemaal TOP! De bediening was geweldig en er werd veel persoonlijke aandacht besteed, tot in detail. Om hiervan een voorbeeld te noemen: Wij maakten even een dansje in de ontvangst/bar ruimte van het restaurant en door de drukte kon ik even niet bij mijn glaasje wat iets verderop op de bar stond. Ik hoefde geen seconde moeite te doen om mijn glaasje aan mijn lippen te zetten want een van de gastheren had het glas al aangereikt.
De restaurant is echt een topper!!!

Proever20400 Proever20400 28 september 2004

afgelopen zaterdag wezen dineren...heerlijk....wat een voortreffelijke keuken.Ook de beleving van het vriendelijke personeel...uitstekend !
Prima avond gehad!

Geef zelf je mening over Vertigo

Maandagvan 12:00 tot 21:30
DinsdagGesloten