Op zich wel redelijk eten en zeker gelet op de prijs. Het doet alleen wat rommelig aan qua bestellen, 3 keer doorgeven dat je toch echt de vegetarische sate bij je gerecht wilt hebben is al teveel. Dat daarna de sate wordt vergeten is dan gewoon slordig.
Maar als dan ook nog blijkt dat de vegetarische sate bestaat uit wat falafelballetjes in pindasaus is dat toch wel een domper. De smaak van falafel past gewoon niet bij een Indonesich gerecht. Op dat gebied kan er dus wel wat verbeterd worden. Je kan beter tahoe of tempe gebruiken voor die vegetarische sate.
Zonder die vegetarische sate-misser had ik er wel een redelijk van gemaakt. Nu vind ik een matig passender mede gelet op het meerdere malen vragen om die vegetarische sate, het dan toch niet krijgen en uiteindelijk iets krijgen dat totaal niet past bij de overige gerechten.
gezellig aanschuif restaurant , alles is in hier in evenwicht prijs en kwaliteit is goed in verhouding .
en er heerst hier voor de huidige amsterdamse begrippen een zo ongewone gastvrije en ongedwonge sfeer echt een verademing kom snel weer genieten !
Goed betekent, zeker in dit geval, dat de prijs-kwaliteitverhouding meer dan in orde is. Voor mij is Bojo al 15 jaar een vaste keuze. In meer dan 1 opzicht, ik bestel altijd (ja, het is suf) hetzelfde: Soto Ajam vooraf en Bami Rames Speciaal als hoofdgerecht. Het is vooral het stadse, informele tussendoor sfeertje dat mij erg aanspreekt. Naast de eenvoudige, maar prima gerechten natuurlijk. Die zijn pittig en neigen in de verte naar authentiek. Goed, het heeft een beetje een snelklaar smaak, maar de prijs en sfeer rechtvaardigen dat volkomen. Zou je op den duur tegen kunnen gaan staan, maar die ene keer per jaar dat ik hier gemiddeld kom, kan ik deze winnende combinatie van sfeer, smaak en snel nog heel lang volhouden. Sommige dingen moet je gewoon nooit veranderen....
Hier eet je simpele gerechten met een idem presentatie, maar daar betaal je dan ook een relatief lage prijs voor. Cola komt helaas uit een grote fles, dus kans op prikloos drinken. Al met al niet super, maar degelijk, zeker voor Leidsepleinbegrippen.
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Opmerkingen
Vanaf een half uur voor sluiten alleen nog eten afhalen.