| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Paul vH 15 april 2012 | |
Wat een gedrevenheid, wat een enthousiasme. Verwacht geen superculinaire hoogstandjes, maar om met je familie een lekkere pizza of een lekkere pasta te eten ben je hier op het juiste adres! Leuk tijdens een weekendje weg, want ook de kinderen worden verwend. |
Richard Leeuwenhart 25 januari 2012 | |
Alleen pizza gegeten (goed en vers) maar de menukaart/dagkaart plus de vriendelijke bediening nodigen uit om dit reastaurant eens beter te gaan ontdekken. |
JesseB 8 januari 2012 | |
Gisteravond gegeten bij deze Italiaan. Gastheer geeft je direct het gevoel van 'je thuis voelen'. Het eten is heerlijk met eenvoudige authentieke smaken en behoorlijke porties. Vitello tonnato erg smakelijk. Over het algemeen vriendelijk prijzen en gezellige sfeer. Goede Italiaan! |
trmrs 31 juli 2011 | |
Donderdagavond weer eens heerlijk gegeten bij deze Italiaan. De ossenhaas met pepersaus (of knoflook champions) is voortreffelijk! Heerlijk met aardappeltjes uit de oven, groente met gesmolten kaas uit de oven en schaal met heerlijke sla. Het eten is hier altijd van constante kwaliteit en je kan het malse vlees zelfs met de achterkant van je mes snijden. |
basar 19 juni 2011 | |
middelmatige keuken, opdringerige bedienig. 3 gangen menu alleen mogelijk als 2 personen dit bestellen (staat niet aangegeven, is dus 30 euro p.p.) wij voelen ons opgelicht!!
Geef zelf je mening over Italia