Aangezien wij niet van wokken of buffetten houden kiezen wij bij de Rozentuin meestal voor het a la carte gedeelte. Voordeel is dat het hier over het algemeen een stuk rustiger is dan bij het wok gebeuren.
De kaart is prima, standaard zoals bij iedere chinees in NL. Meneer van de bediening is altijd tamelijk happig op het afruimen, dus als je rustig aan wilt doen dan moet je nog een tijdje doen alsof je nog aan het eten bent. Anders wordt er al afgeruimd en komt de volgende gang er weer aan. Chinees biertje smaakt altijd goed. Eten goed van smaak en vers. Veel te veel, dat wel.
Ook afhaal is prima. Normaal gezien gauw klaar (10 minuten klaal) alleen op zondag wat langer, maar dan zijn de tijdschriften een goed tijdverdrijf, of even bijpraten met andere dorpelingen die lekker afhalen.
Nu nog een goede Jan Patat in Epse ...
Als je eten bij Van der Valk leuk vindt en je gaat voor je plezier naar een teppan-yaki japanner dan vind je dit ook leuk. Je kan je voor weinig geld zes slagen in de rondte eten en krijgt gratis flauwe grappen van de wok-koks. Echt een tent voor dronken studenten en vrijgezellenfeesten.