Wat een verrassing om in de "wilde natuur" zo'n trendy pannenkoekenrestaurant te vinden! De inrichting is modern en straalt een gezellige geborgenheid uit, ook voor de kinderen. Voor de pannenkoek met aardbeien kom ik zeker speciaal terug!
Lekker pannenkoeken gegeten . Na het lezen van onderstaande meningen was ik nieuwsgierig geworden. Ook de inrichting was prima in orde. Voor herhaling vatbaar.
Waar halen mensen het idee vandaan dat pannenkoekenhuizen allemaal stoffig, oudbollig (lees gehaakte kleedjes van grootmoeder op tafel en landbouwwerktuigen uit 1860 aan de muur) moet zijn. De Veldkamp is in een pannenkoekenhuis anno 2009! Bij toeval treffen we deze pannenkoeken eetgelegenheid. Na wat borden volgen komen we op een camping. We lopen een sfeervol verbouwde boerderij binnen en worden vriendelijk ontvangen. Aan tafel laten de de kaart en het interieur ons verrassen. Wat nou 'kaal of te modern sausje'. Het moderne tintje doet niets af aan de gezelligheid. Het is er fris en sfeervol. We kwamen op een druilerige dag, de zaak goed gevuld. Heerlijke pannenkoeken gegeten (moeilijk kiezen van de originele kaart!). Verse ingredienten (lekkere wildragout met veenbessen en een variant met appel en spek), traditioneel, licht krokant en overal gaar (en dat kun je niet altijd zeggen bij een pannenkoekenhuis) Vriendelijke en correcte bediening, bij vetrek van de gasten nog even persoonlijk aandacht. Ook leuk, allemaal blijde gezichten om je heen. Iedereen geniet! Jong en oud. Blik in de keuken deuren staan gewoon open ziet er ook fris uit, en de kok doet enthousiast zijn werk! WC's? Zoals het hoort, modern, netjes en fris! Kortom, al met al een feest om een pannenkoek te eten. We komen zeker nog een keer terug!
Ofschoon ik niet zo een pannenkoeken liefhebber ben hier per abuis terecht gekomen .
Ik kan melden dat ik hier geen spijt van heb.
Gewoon erg lekker eten in een vrolijke en gezellige ambiance.