1 2 3 ouder »

zilva25 zilva25 27 april 2012

Gewoon een prima restaurant klassiek maar blijft geweldig van smaak en ambiance.
Tijdens een vakantie hier twee keer gegeten en top.
Vers en fijn van smaak uitstekende desserts kaasplank van top kwaliteit

snaaibaai snaaibaai 9 april 2012

Met Pasen voor de eerste keer gaan eten bij t Soerel. Bij ontvangst maakte de gastheer, tevens eigenaar van het restaurant een niet erg sympathieke indruk. Dit bleef gedurende de avond helaas zo, terwijl hij zich bij andere gasten van en betere kant liet zien. Echter zijn vrouw en de andere heer in de bediening waren erg aardig. Wel zaten we 2 maal met een leeg glas bij begin van onze gang en werd het brood vergeten. Teleurstellend was ook het feit dat er in het verrassingsmenu gewoon gekozen werd voor de gerechten uit de kaart en er geen moeite werd gedaan een op zichzelf staand gerecht te serveren. Dit heb ik in vergelijkbare restaurants niet meegemaakt. Het eten was lekker en de supplementen op het menu waren gewaardeerde extraatjes. Persoonlijk vond ik de wijnkeuze soms wat vlak.

bladplantje bladplantje 13 maart 2012

Na de mooie verbouwing weer eens een menu genomen bij dit restaurant. Tafelgenoten hadden een vlees/vis combinatie en ikzelf een vegetarisch menu. Alles was heerlijk van begin tot eind. De bediening is vriendelijk en warm.

drakey drakey 16 februari 2012

Erg goed. Mooie inrichting, zeer sfeervol.
Uitmuntende gerechten, echt culinair.
Leuke bediening, chique en verstand van zaken.
Een aanrader.

champ champ 28 november 2011

Na een prachtige verbouwing en een team dat keihard werkt weer terug in de top 100 van Lekker, en terecht! En ook nog een Bib Gourmand gekregen dit jaar, ook terecht! Vorig weekend weer ontzettend goed gegeten en ben nog steeds aan het nagenieten. Gelukkig met de Kerst weer!

kasteleijn kasteleijn 5 november 2011

Uitstekend restaurant: verfijnd eten, professionele bediening!
Een echte aanrader voor culinair hoogstaand eten in prettige ruimte en met gepaste, gastvrije begeleiding.
Dit echtpaar verstaat het hostellerie vak en het eten is van zeer goede kwaliteit
Huib en Yvonne Kasteleijn, 60 +

Rita001 Rita001 25 mei 2011

Wij waren woensdag 18/5 weer bij 't Soerel, het was ons speciale dagje. Zoals altijd hartelijk ontvangen, heerlijk menu met bijpassende wijnen, dus ook de avond van ons speciale dagje kon hierdoor niet meer stuk! Geweldig, wij komen graag op korte termijn weer terug, wie weet kunnen we dan heerlijk dineren op het terras.

Ol en Fren Ol en Fren 25 maart 2011

Hartelijk ontvangen, mooie ambiance en genoten van alle gerechten en wijnen. Bediening was ongedwongen gezellig, professioneel en attent! Tevens onze complimenten voor de keuken! Elk gerecht heeft persoonlijke aandacht gekregen, iets wat je proeft! Alle gerechten waren subliem!

Alleen aan de akoestiek mag gewerkt worden! Aan tafel klonk het alsof er ergens in de verte een transistor radio met een volume van 20 decibel aan stond. Letterlijk konden wij verstaan wat er twee tafels naast ons werd besproken. Beetje jammer omdat wij daarom ook gingen fluisteren, wat niet de bedoeling is toch?...

't Soerel is een fantastisch restaurant waar we binnenkort weer gaan dineren!
Chapeau voor iedereen, ga zo door en tot gauw!

Proever11513 Proever11513 28 augustus 2010

In het kader van "de restaurantweek" hebben mijn vrouw,schoonmoeder en oudste zoon bij het Soerel gegeten. Helaas kon ik zelf niet mee omdat ik in het buitenland was. Wat ik wel begrepen heb is dat ze genoten hebben !!! Heerlijk en alles subliem op smaak en zoals altijd voel je je welkom !! De eigenaren zijn pas blij als jij geniet ! Fantastisch. Wij eten er regelmatig en altijd met groot plezier en als we naar huis gaan hebben we een gelukkig en voldaan gevoel.
Kortom een geweldig restaurant met heerlijk eten en uitmuntende service. Specialiteiten : kaasplank( zeer uitgebreid met een grote varieteit) en ganzelever !

KBMproevers KBMproevers 10 augustus 2010

Donderdag 5/8 hier, tijdens vakantie, gegeten. Onbegrijpelijk dat er slechts 4 tafels bezet waren. Zomermenu met bijbehorend wijnarrangement genomen (zeer schappelijke prijs). Bediening erg vriendelijk. Kindermenu werd ter plekke aangepast van gebakken zalm naar tarbot. Aanrader!

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over 't Soerel