7.3
7.2
Toon telefoonnummer (0578) 616 766

KeukenItaliaans

chielisabelle chielisabelle 23 oktober 2011

Gegeten 16 oktober met 4 personen. Met 4 personen de tournedos besteld. De jonge vriendelijke serveerster kwam melden dat er helaas nog maar 1 tournedos over was. Niet getreurd: 1 tournedos, 2x vis in saus en 1 calamaris besteld. De frites waren ook op maar daar werd netjes brood voor in de plaats gekregen.
De tournedos had het formaat van een sjoelschijf en was bedolven onder een zeer zoute saus. Dit voorverpakte vlees kwam rechtstreeks uit de vriezer. De vis idem: zeer keline portie bedolven onder een niet te eten zoute saus. Gemeld bij serveerster. Nooit meer!

Terencew47 Terencew47 25 april 2011

3x in het afgelopen half jaar gegeten. Zeker het brood met kruidenboter bestellen, erg lekker! Pizza's zijn prima, maar het meel aan de onderkant is echt doodzonde! Je hele tong proeft daarna en dat kan niet de bedoeling zijn. Verder hoef je niet voor iets anders dan pizza's hiernaartoe. De biefstuk was verre van bijzonder en de penne al salmone was echt slecht. Saus niet lekker. Bediening is jong en weinig ervaring, op een drukke dag gaat het erg langzaam en met fouten. Zoek je een pizzatje zonder hoge verwachtingen, dan is het prima.

Fluxi Fluxi 29 september 2010

Afgelopen vrijdagavond gegeten bij Strada in Epe; dit is mijn slechtse ervaring tot nu toe!
Allereerst hebben we een uur op ons voorgerecht moeten wachten maar bij het hoofdgerecht ging het echt mis. Mijn vriendin had Gamba's in wijnsaus besteld maar kreeg Gamba's in tomatensaus. De serveerster heeft bij de kok geprobeerd om 'korting' te regelen maar deze wou alleen het gerecht opnieuw maken (dit zou betekenen dat ik of mijn vriendin alleen zou moeten eten omdat we dan opnieuw moesten wachten). We kregen patat erbij (niet besteld), dit werd twee minuten later weer van tafel gegrist. We hadden wel brood besteld maar dat was vergeten, wel hadden we de kruidenboter gekregen... Ik had zelf biefstuk besteld maar deze was gewoonweg rauw. De kok werd erbij gehaald door de serveerster deze scheen er niet van onder de indruk te zijn, geen sorry of excuses. We waren erg ontgoogeld en hebben zonder van ons hoofdgerecht te hebben gegeten om de rekening gevraagd. Bij de gratie van de kok hoefden we naast het voorgerecht en de wijn 'slechts' de helft van de kosten van het hoofdgerecht af te rekenen. We hebben maar betaald om er van af te zijn om dat onze avond toch al verpest was maar dit was echt
eens maar nooit weer. Geen aanrader dus!

mirjamuitamsterdam mirjamuitamsterdam 23 november 2009

heerlijke anti-pasta, goed belegde pizza, maar de keuze uit meer dan 100, maakt de keuze niet makkelijk. helaas was de wijn, die wij wilden er niet. onervaren, wat onzekere meisjes in de bediening, maar wel vriendelijk. tentje om vaker te gaan eten.

Femke_cc Femke_cc 29 december 2007

Is de laatste tijd weer helemaal goed, was wat slechter maar is verbeterd een aanrader.

Geef zelf je mening over La Strada