| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
chielisabelle 23 oktober 2011 | |
Gegeten 16 oktober met 4 personen. Met 4 personen de tournedos besteld. De jonge vriendelijke serveerster kwam melden dat er helaas nog maar 1 tournedos over was. Niet getreurd: 1 tournedos, 2x vis in saus en 1 calamaris besteld. De frites waren ook op maar daar werd netjes brood voor in de plaats gekregen.
Terencew47 25 april 2011 | |
3x in het afgelopen half jaar gegeten. Zeker het brood met kruidenboter bestellen, erg lekker! Pizza's zijn prima, maar het meel aan de onderkant is echt doodzonde! Je hele tong proeft daarna en dat kan niet de bedoeling zijn. Verder hoef je niet voor iets anders dan pizza's hiernaartoe. De biefstuk was verre van bijzonder en de penne al salmone was echt slecht. Saus niet lekker. Bediening is jong en weinig ervaring, op een drukke dag gaat het erg langzaam en met fouten. Zoek je een pizzatje zonder hoge verwachtingen, dan is het prima. |
Fluxi 29 september 2010 | |
Afgelopen vrijdagavond gegeten bij Strada in Epe; dit is mijn slechtse ervaring tot nu toe!
mirjamuitamsterdam 23 november 2009 | |
heerlijke anti-pasta, goed belegde pizza, maar de keuze uit meer dan 100, maakt de keuze niet makkelijk. helaas was de wijn, die wij wilden er niet. onervaren, wat onzekere meisjes in de bediening, maar wel vriendelijk. tentje om vaker te gaan eten. |
Femke_cc 29 december 2007 | |
Is de laatste tijd weer helemaal goed, was wat slechter maar is verbeterd een aanrader. |
Geef zelf je mening over La Strada