KeukenEetcafé
Openingstijden17.00-22.00, wo vanaf 19.00, zo vanaf 14.30, ma-di gesloten

Proever54149 Proever54149 5 november 2007

Inderdaad zou de bediening wat (kind)vriendelijker kunnen, maar de vorm van het restaurant(buffet) vergt enige opvoeding van de gasten en als je je in deze formule niet kunt vinden, blijf dan liever weg. De kwaliteit van het eten is constant en vers bereid. De gerechten wisselen weinig, maar de keuze is daarentegen groot en ideaal voor twijfelaars en kleine eters. Bord en bestek worden weggehaald en de huiswijn(Soopjeshoogte) voldoet prima. Uitstekend restaurant om gasten mee te nemen en de entourage/uitzicht is uitermate aangenaam.

belpet belpet 25 juni 2006

Verhouding Prijs/kwaliteit is erg goed. Bediening is nors, te sociaal wenselijk. Weinig oog voor kinderen. Personeel geeft kinderen niet het gevoel dat ze welkom zijn. Meer dan voldoende keuze. Nadeel is dat het vlees al snel te gaar is, omdat het te lang warm wordt gehouden.

Proever47952 Proever47952 21 juni 2006

Lekker eten, goede prijs/kwaliteit verhouding. Weer eens wat andere gerechten dan je normaal bij een buffet ziet. Nogal norse bediening, futloos, geen enthousiasme. Maar ach, daar gaat het ook niet om. Kok wel behulpzaam. Erg gezellig, vooral met een groep(je). Lekker je eigen tempo bepalen, van alles wat proeven, voor ieder is er wat. Wij zijn hier 7 jaar geleden een aantal keer geweest en 2 weken geleden weer eens. We gaan zeker nog vaker

Proever42335 Proever42335 14 januari 2006

Als je in een snel tempo wilt eten ga dan naar De bourgondische hoeve. De bediening geeft je absoluut niet het idee dat je rustig kunt tafelen. Nauwelijks bezig aan de hoofdmaaltijd werd mij gevraagd of \"ik die sla nog op wilde eten\". Al tijdens het desert werd gevraagd of we koffie wilden. Eten is beslist niet iets bijzonders in zijn soort (buffet) en best prijzig.

Proever39852 Proever39852 27 oktober 2005

Hebben daar 2x gegeten.Eerst op 19-6-2005 en daarna op 11-9-2005.
Beide keren fantastisch gegeten.Verhouding prijs/eten goed.Komen daar zeker weer terugHebben trouwens elke keer met vrienden en fam. gegeten.Allemaal de zelfde positieve mening

Geef zelf je mening over De Bourgondische Hoeve