| Keuken | Turks |
| Openingstijden | 16.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Angell 23 juni 2011 | |
In de tweede week van juni met z'n zessen hier gegeten. We moesten anderhalf uur wachten op ons hoofdgerecht. Dit smaakte ook niet super.
heidi78 11 mei 2011 | |
Zo af en toe is het heerlijk! Maar soms.. soms komen de groenten duidelijk uit een blik, en ik bestel vaak een vegetarische schotel waarvan veel groenten niet helemaal vers zijn. Misschien ligt het aan het moment (en kom is steeds verkeerd..) want nu en dan is het wel vers, en erg lekker.
Erly 30 april 2011 | |
Mogelijk zijn wij op het verkeerde tijdstip hier beland. De bediening maakt een ongeorganiseerde indruk. Wachttijden lopen erg op, aan de ene tafel meer dan aan de andere. Attent en slim dat de 2e consumptie wordt aangeboden door de ober. De voorgerechten en de huisgemaakte knoflooksaus vallen het meest in de smaak. Het hoofdgerecht is flauw. |
Marcello76 28 oktober 2010 | |
Erg goede en vriendelijke bediening. Eten is echt super. Niet twijfelen, gewoon lekker naar binnen gaan. |
Tronsl 30 april 2008 | |
Tijdens een wandeling door de binnenstad liepen Rineke en ik, Rotterdammers, tegen het Turkse restaurant Turquoise maakten aan. We waren zeer aangenaam verrast door de zeer vriendelijke en charmante bediening, het gastheerschap van de eigenaar en, in het bijzonder van de, alleszins redelijk geprijsde, uitstekende gerechten. Onze Adana Kebab was prima, met een minpuntje: het zou wat pittiger hebben gekund (maar dat is een euvel dat men zelfs in het Turkse toprestaurant Hasir in de Oranienburgerststrasse in Oost-Berlijn aantreft).
Geef zelf je mening over Turquoise