KarinvDijk 21 december 2011 | |
Ik waande me in een echt Amsterdams eetcafe. Het eten was heel erg goed alsmede de sfeer. Wij raakten gelijk in gesprek met twee oudere heren zie gezellig borreltjes aan het drinken waren. De tafeltjes staan dicht bij elkaar, maar niet vervelend.
Mjammie 26 februari 2011 | |
Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan de Hermitage. Na afloop in Blauwbrug een heerlijk broodje zalm gegeten! Zeer royaal belegde broodjes, tevens voorzien van de nodige salade en tomaat. Seveersters zijn zeer oplettend en vriendelijk.
K-tje 9 februari 2011 | |
Met z'n tweeën gegeten. Goed gegeten, maar prijzen wel wat aan de hoge kant voor een eetcafé. Prima bediening en goede sfeer. |
steefd 11 januari 2011 | |
typisch Amsterdams eetcafe. Wij hebben hier laatst geluncht en beviel goed. Eten staat snel op tafel en is goed. Verwacht geen technische hoogstandjes. Gewoon een goed broodje. Leuke bediening, heerlijk Amsterdams |
pschoehuijs 17 november 2010 | |
Leuk eetcafe, druk maar gezellig |
dining_student 9 oktober 2010 | |
Fantasieloze kaart voor wie niet verrast wil worden. De sate was taai. het vegetarische gerecht kon er mee door. Voor een eenvoudig restaurant net niet goed genoeg. Voor een eetcafe erg duur |
Alper Cayhan 7 maart 2010 | |
Prima prijs - kwaliteit verhouding, snelle (lees: vlotte) bediening, informeel, het eten was goed! Er liep alleen een klein muisje rond in de zaak... Typisch Amsterdam! ;-) |
CJDippel 24 juli 2009 | |
Na een bezoek aan de Hermitage op woensdag, wilden mijn vriendin en ik nog wat eten. Het restaurant van de Hermitage, Neva, was onze eerste keus, maar helaas volgeboekt.
liefvoort 5 juni 2009 | |
Echt een eetcafeetje waar je snel erg lekker en goed kan eten, heerlijke gerechten van een kok die het met liefde bereid. Zeker een aanrader |
bas1984 2 februari 2008 | |
Knus eetcafe waar je even lekker een hapje kunt eten voordat je bijvoorbeel op stap gaat of een voorstelling in het theater bezoekt. De bediening is er vlug en vriendelijk. De kwaliteit van het eten is voor een eetcafe voldoende. Kaart is niet heel erg groot. Het kan inderdaad enigzins tochtig zijn als het buiten hard waait. |
Geef zelf je mening over Blauwbrug