KeukenGrieks

0096352 0096352 30 december 2011

Al sinds de opening, zo'n 25 jaar geleden, komen wij, met heel veel plezier, bij Rhodos. Buiten het feit dat Aslan en Sharly geweldige gastheren zijn, hebben zij ook een geweldige kok. Het eten is dan ook niet te versmaden. Een van onze favorieten: garnalen in roomsaus (voorgerecht) en de overheelijk gegrilde zalm als hoofd gerecht. (eat) De sfeer is er altijd ongedwongen en gezellig. Je voelt je er direct thuis. Als wij buiten de deur ergens willen eten komen wij heel regelmatig uit bij Rhodos. Je kunt de avond heerlijk genieten en je laten verwennen onder het genot van een goed glas wij (wine). Proost!!

herja herja 28 december 2010

Wederom lekker gegeten bij Aslan en Charly.
Geen droge spiezen of koteletjes maar uitstekend gegrild. Het persoonlijke van beide heren is zeer aangenaam. Aanrader!

giuseppes giuseppes 28 augustus 2010

Best wel een prima Griek. Natuurlijk veel te grote porties vlees, maar niet het moddervette spul dat veel andere Grieken je voorzetten. Kwaliteit van de groenten (salades, tomaten) niet slecht, maar ook niet memorabel. Bediening was rommelig.

Annemiek2 Annemiek2 25 november 2007

Afgelopen zaterdag hier gegeten samen met mijn vriend. We zouden in een rookvrije ruimte zitten, maar al snel staken mensen rondom ons een sigaretje op. De halve uitleg die we kregen: "Ja maar als het druk is..." Daarnaast zouden we een uur moeten wachten op een stoofschotel met lam omdat deze op was. Ik heb toen voor een ander gerecht gekozen, waar we ook lang op moesten wachten. Het eten smaakte wel oke, maar meer dan dat kan ik er niet van maken. De rest duurde ook lang: nagerecht, rekening, drinken...
Had beter verwacht.

James Mackay James Mackay 23 februari 2007

Zeer plezierige bediening. Heerlijk eten. Goede wijnen. Heerlijke eigen gemaakte Rhodos-likeur. Alles tegen heel fatsoenlijke prijzen, waardoor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bijzonder gastvrije eigenaar. Gezellig druk, zelfs op een doordeweekse avond. Al met al alleen maar pluspunten! Beste Griek van Enschede? Volgens mij een van de beste Grieken van Nederland!

Geef zelf je mening over Rhodos