Proever50990 8 oktober 2011 | |
Even snelle hap voor een afspraak. Attente bediening vroeg me hoe snel ik wilde eten, men houdt hier rekening met je afspraken later op de avond. De soep was heerlijk en ook het hoofdgerecht mocht er zijn. Mooi zacht gebakken vlees en lekkere knapperige groenten. Heb ik ook nog gezond gegeten. Top! |
Gijsweekman 18 augustus 2011 | |
Gewoon prima gegeten. Bediening was losjes maar dat hoort bij de plek vind ik. Het past prima. Soep en een erg lekkere, grote hamburger gegeten voor concert in Paradiso. Na concert er ook biertjes gedronken. Ontspannen plek en gezellig druk. |
mariannen 5 augustus 2011 | |
Er werd ons aan tafel verteld dat er een nieuwe chef in de Balie is. Dit is een goed zet geweest, we hebben lekker gegeten! Fijne prijzen op een handige centrale lokatie. Later werd het wat drukker/luider vanwege de dj die begon. Zijn niet gebleven vanwege de film, maar tijdens het drankje na de film bleek er een relaxte kroeg sfeer te hangen met leuke dames achter de bar. Snap de matige meningen hieronder dus niet helemaal.. |
yokonijn 11 juni 2011 | |
De Balie ligt natuurlijk op een toplokatie, we waren er dus al eens eerder geweest voor een drankje na/voor de film. De bediening viel ons daarbij nog al tegen. Maar met een Groupon durfden we het wel aan om ook de keuken eens te proberen.
djdj53 28 april 2011 | |
Wat de lunch betreft: een aanfluiting.
lionric 15 februari 2011 | |
wilde hier gaan eten, maar de lunchkaart was zo onverwacht mager, dat we maar zijn afgehaakt. De entourage van rommelige drukte werkte ook niet mee. Gezellig druk is leuk, maar niet als het de indruk achterlaat dat je in een drukke gang zit. kortom, balie is uitstekend als drinklokaal, maar geen plek voor lunch |
Canner 11 februari 2011 | |
Misschien was het zo'n avond...en wij zaten aan het bewuste tafeltje waar het gewoon niet mocht lukken.
Lilu 4 mei 2010 | |
Het eten was (uiteindelijk) okay, maar de bediening liet veel te wensen over. Jammer, want dit was van invloed op ons 'gezellig avondje uit'. Dus ik zou zeggen: werk aan de winkel (en aan de gastvrijheid van jullie personeel) !! |
pietproever 2 december 2009 | |
Vorige week in de balie gegeten (en een programma bezocht). De bediening was vrolijk, aardig en attent (ze lijkt een beetje op jacqueine van Krezip!). Voorgerecht Vis (harder): uitstekend, mooi opgemaakt. Hoofdgerecht Vis (zalm): mooie smaak, uitstekende bijgerechten glaasje witte wijn erbij, helemaal perfect.
Jetteke 29 november 2009 | |
Druk en rommelig. Rumoerig, dus een conversatie met je tafelgenoten is niet gemakkelijk. Dan wordt ook nog eens de muziek lekker hard gezet, en moet je erg hard praten om je verstaanbaar te maken.
Geef zelf je mening over De Balie