conny3 31 oktober 2011 | |
Pas weer even gegeten bij gastvrouw Belaynesh, wat een heerlijk eten, persoonlijke bediening en alles gemaakt door haarzelf. Dit is nog ouderwets gezellig en lekker eten uit Ethiopie. Binnenkort gaan we een verrassingsparty met 50 man organiseren en zal zij een heerlijk buffet voor ons klaarmaken. Wij blijven terugkomen. Dank je wel Belaynesh! Super |
agnes12 1 juni 2011 | |
Wij kwamen hier vaak toen we in het centrum woonde. Nu komt het er niet meer zo van, maar ik mis het erg. Gezellige sfeer, vriendelijke bediening en lekker & bizonder eten. Echt een aanrader! |
RPMr 8 oktober 2010 | |
Ben je in Ethiopie geweest, dan is dit een prima plek om herinneringen op te halen. Was je er nog niet, dan kun je hier heerlijk Abessijnse cultuur proeven! |
Aleph 31 mei 2010 | |
Heel lekker, bijzonder, smaakvol en zoals je het in Ethiopie nauwelijks kan krijgen. De sfeer is superrelaxed, de prijzen redelijk en het eten voortreffelijk. Gelukkig heeft Van Dam het nog niet gehyped :) |
Shortking 28 maart 2009 | |
Ik geef toe, het smaakt niet zo als in Ethiopie maar dat geldt ook voor de Indier en de Chinees. Dit is echt goed eten en brengt bij ons toch wel weer herrineringen naar boven. |
joycenr1 15 februari 2009 | |
Met ons personeelsuitje hier gegeten. Het was een aangename verrassing. Een warm welkom, heerlijk eten en een huiselijke sfeer! |
Proever4492 25 oktober 2006 | |
This restaurant was an experience. The food is actually goed, not uitstekend. But the people really treat you as a human being, very nice normal warmth without any sort of \"I want to be nice to you\" stuff or the opposite, \"I am doing this just for the money\" sort of behaviour. I do recommend it. |
Proever34875 20 maart 2006 | |
Het halletje is redelijk klein, weet niet meer hoe de deuren opengingen, maar het manouvreren door de opening kan lastig zijn. Binnen staan tafeltjes redelijk op elkaar, maar denk dat je daar nog wel langs past. wc\\\'s zijn gelijkvloers (maar ik heb ze niet geprobeerd). |
Proever43346 10 februari 2006 | |
koude pannekoekjes, die bovendien naar pannekoekmeel smaakten en niet zuur waren, zoals normaal is voor erithrees eten. soep was smakeloos. gerechten te weinig gekruid, matige smaak. hoofdgerecht van kikkererwten leek op olvarit wortel prakje. kil ingericht. eerste restaurant waarbij ik wilde weglopen bij het aanzien (en proeven) van het eten. |
Proever37300 7 augustus 2005 | |
We hebben door de gastvrouw een tafel met diverse ethiopische gerechten laten samenstellen. Een echte aanrader, vooral als je nog niet bekend bent met de ethiopische keuken.
Geef zelf je mening over Axum