| Activiteiten | Catering |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Het eten in Axum is verrukkelijk en de gastvrouw Belaye inmiddels een vriendin van ons. Iedere keer dat wij hier eten, is het eten voortreffelijk. De kruidenkombinaties zijn erg bijzonder en omdat ze niet te heet zijn ook geschikt voor mensen die daar niet van houden. De koffie ná wordt aan je tafeltje vers gebrand en op Ethiopische manier geserveerd. Voor het decor geef ik een zeven, omdat de Ethiopische muziek soms erg eentonig wordt.
Gegeten op: 23 april 2013.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Relaxed, vriendelijke bediening. Het eten vind ik heerlijk, de manier waarop je eet is bijzonder. Het verbroedert. Ik moest erg wennen aan het bananenbier, maar ach, een kaaskop in Ethiopie, als dat alles is.... Aanrader!
Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten bij restaurant Axum. Zelf ben ik op vakantie naar Ethiopië geweest en wilde mijn familie graag een beetje Ethiopië laten proeven. Naast het heerlijke eten (sommige gerechten nog lekkerder dan in Ethiopië zelf) komt de gastvrijheid van die cultuur echt tot zijn recht bij Axum. De ambiance, het eten (paddestoelen, kikkererwten en lam favoriet) en de gastvrijheid maakt het een prachtige Ethiopië experience. Zeker een aanrader!
Pas weer even gegeten bij gastvrouw Belaynesh, wat een heerlijk eten, persoonlijke bediening en alles gemaakt door haarzelf. Dit is nog ouderwets gezellig en lekker eten uit Ethiopie. Binnenkort gaan we een verrassingsparty met 50 man organiseren en zal zij een heerlijk buffet voor ons klaarmaken. Wij blijven terugkomen. Dank je wel Belaynesh! Super
Wij kwamen hier vaak toen we in het centrum woonde. Nu komt het er niet meer zo van, maar ik mis het erg. Gezellige sfeer, vriendelijke bediening en lekker & bizonder eten. Echt een aanrader!
Schrijf zelf een recensie over Axum
Schrijf hieronder je recensie over Axum. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.