Pas weer even gegeten bij gastvrouw Belaynesh, wat een heerlijk eten, persoonlijke bediening en alles gemaakt door haarzelf. Dit is nog ouderwets gezellig en lekker eten uit Ethiopie. Binnenkort gaan we een verrassingsparty met 50 man organiseren en zal zij een heerlijk buffet voor ons klaarmaken. Wij blijven terugkomen. Dank je wel Belaynesh! Super
Wij kwamen hier vaak toen we in het centrum woonde. Nu komt het er niet meer zo van, maar ik mis het erg. Gezellige sfeer, vriendelijke bediening en lekker & bizonder eten. Echt een aanrader!
Ben je in Ethiopie geweest, dan is dit een prima plek om herinneringen op te halen. Was je er nog niet, dan kun je hier heerlijk Abessijnse cultuur proeven!
Heel lekker, bijzonder, smaakvol en zoals je het in Ethiopie nauwelijks kan krijgen. De sfeer is superrelaxed, de prijzen redelijk en het eten voortreffelijk. Gelukkig heeft Van Dam het nog niet gehyped :)
Ik geef toe, het smaakt niet zo als in Ethiopie maar dat geldt ook voor de Indier en de Chinees. Dit is echt goed eten en brengt bij ons toch wel weer herrineringen naar boven.