7.1
8.0

KeukenBistro
Openingstijden17.00-23.30, wo gesloten

vonfeinsten vonfeinsten 28 januari 2012

Gisteren, sinds veel te lang geleden, weer bij Hans en Heinz gegeten. Alles heerlijk en de bediening is zeer prettig. Lekker knus restaurant met een kaart die eens weer lekker combinaties biedt die er nergens meer te vinden zijn. Aanrader met klein knus gezelschap en heerlijk informeel maar goed publiek!

JosefienJuliette JosefienJuliette 7 augustus 2011

Zaterdagavond, midden in de vakantie. Veel restaurants dicht, dus bij toeval hier binnengelopen. Leuk interieur, vriendelijke ontvangst, goed begin.
Brood met olijven en uitjes, niets bijzonders, vrij standaard. Twee voorgerechten waarvan de eerste erg tegenviel, zo uit de verpakking op het bord naar ons idee, allesbehalve subtiel. Ook tweede voorgerecht was matig en niet in verhouding tot de prijs. Op onze voorzichtige opmerkingen hierover werd wat geïrriteerd gereageerd, niet professioneel en klantvriendelijk. Een gemiste kans. Hier komen we niet weer.

heidi78 heidi78 12 mei 2011

Heerlijk! Het eten is perfect bereid (ik ben hier meerde malen geweest), met goed bijpassend wijnadvies en de sfeer is gezellig tot ietwat 'stijfjes'. Perfecte porties, niet te groot of te klein, en volop keuze in het menu. Voor wat exclusievere gerechten kan je hier heel goed terecht.
Ga hier vooral naartoe als het niet te druk is, want op drukke dagen (met net een personeelslid te weinig) lees je de stress af van de eigenaren, die zelf veel in de zaak werken.
Als je ietwat laat bent, drinken ze aan het eind nog graag een borrel met de gasten mee. Dit maakt het erg gemoedelijk.
De prijs is aan de hoge kant, maar je krijgt wel waar voor je geld. Ik kom er graag nog eens terug voor als ik eens speciaal wil eten.

Dave S Dave S 15 maart 2011

Veel verhalen gehoord, welke veelal positief waren. Uiteindelijk de gok maar genomen en hier een hapje gaan eten. Leuk flesje wijn besteld aangezien ik al van plan was een lekker stukje roodvlees te kiezen. wachtend op het menu maar is gevraagd naar wat brood met knoflooksaus (bleek een aanrader). Na een lange tijd eindelijk de kaart. Bij de keuze welk hoofdgerecht te nemen, de vraag maar is gesteld: Wat raad je me aan? Als je daarop het antwoord krijgt: weet ik niet. Nou..dan ben je bij mij al een paar punten gezakt. Iedereen kan een stukje ossehaas bakken, dus de veilige weg genomen en ossehaas besteld. De vraag hoe ik het stukje wou hebben werd niet gesteld.Nou...kreeg een stukje schoenzool..Al met al voor mij geen aanrader!

tatee tatee 27 december 2010

We werden hartelijk ontvangen op 2e kerstdag 2010, drankjes werden snel genoteerd, maar het duurde ruim 3 kwartier eer we onze bestelling door konden geven...het duurde lang voordat het voorgerecht kwam...tussen het voorgerecht en de hoofdhap zat ook ruim 3 kwartier. Eten op zich was goed,in mijn kalfsoester zat een dikke zeen, jammer, en diverse tafelgenoten vonden het eten te zout..Wij zaten net in de loop naar achter, dus ze liepen vaak langs onze tafel, maar we moesten iedere keer zelf vragen om de drankjes, dat vonden wij een minpuntje, moeten ze zelf in de gaten houden. De bediening was zozolala, vriendelijk maar stug en serieus...maar misschien kwam dit door drukte ivm kerst...jammer, maar volgende kerst gaan we toch maar ergens anders eten, denk ik...

Geef zelf je mening over Hans en Heinz