| Keuken | Frans & Regionaal |
| Minimum menuprijs | €29.00 |
| Huiswijn per fles | €18.50 |
| Huiswijn per glas | €3.50 |
| Openingstijden | 12.00-21.30, za vanaf 16.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Net buiten Enschede, in het dorpje Usselo, ligt deze ‘Hollandse, bruine tent’ met ‘een echte Twentse uitstraling’. Gelukkig is ‘inmiddels wel wat aan het interieur gewerkt’. ‘Geen top, nogal traditioneel.’ Wat uit de keuken komt, is ‘redelijk tot goed’, maar als je de prijs bekijkt, krijg je ‘goede waar voor je geld’.
basenilse 20 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten met 7 personen, bediening was top! Erg vriendelijk en voorkomend maar niet overdreven. Minpuntje voor ons; er stond teveel vis op het menu (wij zijn absoluut geen vis-eters) en ook eend is niet onze smaak, vooral in de voorgerechten werd de keus daardoor heel erg beperkt. Heerlijk nagerecht 'Tapas trio', alleen niet handig dat ook voor een kind een drankje met alcohol werd geserveerd. Werd wel direct opgepakt nadat er een opmerking over werd gemaakt. Ik vind dat een restaurant hier alert op moet zijn. Heerlijk kaasplateau en ook leuk geserveerd. voor ons zeker voor herhaling vatbaar! |
heidi78 12 mei 2011 | |
Prima gerechten, en volop keuze, heerlijk zitten in de tuin, maar toch heb ik wat kritiek. De groenten waren te gaar gekookt, de porties waren klein, en er werd duidelijk onderscheid gemaakt tussen 'belangrijke' en 'niet-belangrijke' gasten. De mensen links en rechts naast ons (vermogend-uitziende oudere gasten) werden prima bediend, de glazen werden op tijd bijgevuld en er werd een kletspraatje met ze gedaan. Maar naar ons (niet chique gekleed, maar stiekem wel een een goed gevulde portefeuille) keken ze niet eens om! We zaten vaak met een leeg glas, en het brood werd ook niet bijgevuld, terwijl dat naast ons wel gebeurde.
stout 31 oktober 2010 | |
Is Hanninkshof TOPPER 2010? Lezersmenu op 30-10-2010. Bij binnenkomst welkom en jassen werden aangepakt en tafel aangewezen.In rap tempo werd voorgerecht + brood neergezet + eerste glas wijn.
ja.antonisse 30 oktober 2010 | |
Lezers menu gegeten. De rodewijn was voor de dames anders dan voor de heren. Restjes werden kennelijk opgemaakt. Water kost € 4,50. Belachelijk! We kregen een heel verhaal waarom dit was. Aankleding goed, het eten redelijk, maar ook niet meer. Geen aanrader! |
jovisvel 25 oktober 2010 | |
Lezersmenu:redelijk tot goed gegeten.
Geef zelf je mening over Hanninkshof