KeukenFrans & Hollands
Openingstijden11.00-22.00

Mike54 Mike54 13 juni 2011

Ondanks hulp van Herman den Blijker lijkt het niet echt te lukken met De vier windstreken. Slecht gebakken vlees, te kleine wijnglazen, te gare gelige (dus oude) broccoli.Duidelijke sigarettenlucht in het restaurant. Bediening doet haar best, maar dat alleen is niet genoeg.

mvdmeijde mvdmeijde 23 mei 2011

na de opknapbeurt door herman den blijker dit weekend wezen eten. biefstuk bakken is toch echt een vak apart, dat was echt niet goed!!!!!! ik hoop van harte dat het verbetert de komende tijd, want anders is dit restaurant ten dode opgeschreven

wallet wallet 20 maart 2010

Na een kijkje op de site dachten we een leuk restaurantje te hebben gevonden helaas was dat niet zo.
Het vlees was zo op je bord gekwakt totaal niet leuk opgemaakt dus gewoon een kaal bord met je vlees erop. De friet was erg gekruid en dat overheerste de smaak.
Het piepje van de magnetron ging ook erg vaak en je raad het al je eten was dan ook klaar!!!

Mathilde44 Mathilde44 19 februari 2010

Benaming op de menukaart is vol fantasie. Maar dat steekt schril af tegen wat je geserveerd krijgt. Als sla krijg je een bolletje huzerensalade.Voor de vitamientjes komt er een schijf sinasappel bij. Friet was rijkelijk bestrooit met paprika/zoutkruiden Brrr. Wij vroegen aan de bediening of de radio iets zachter mocht.Want praten aan tafel lukte niet goed. Werd keurig gedaan, maar de eigenaresse kwam binnen, radio werd werr harder gezet, er werd een opmerking gemaakt door de bediende dat wij er last van hadden, Jammer was het antwoord.

rich.n.est rich.n.est 23 november 2007

Voor originaliteit krijgt dit restaurant een 10. Hele grappige en veelbelovende menukaart. Het personeel doet niet alles volgens de etiquette, maar hun enthousiasme en inzet maakt dat meer dan goed. Ook aan de ambiance ligt het niet. Maar neem alsjeblieft een echte kok in dienst! Een die kan koken i.p.v. een magnetron kan bedienen. Nou ja, een magnetron kunnen bedienen is veel gezegd, want de opgediende gehaktballetjes waren nog ijskoud van binnen.
Alles is kant-en-klaar en in tegenstelling tot de kaart zeer fantasieloos bereid. Zowel de champignons als het beslagje waarin ze gefrituurd waren misten smaak. Eerst dachten we nog dat de keuken helemaal geen kruiden had, maar bij ons hoofdgerecht lag toch echt ter decoratie (!) een takje tijm. Was toch fijner geweest als de tijm gewoon in het eten was verwerkt. Het vlees was slecht gebakken, sommige stukjes ossehaas zelfs maar aan 1 kant.
En als je bij een voorgerecht plakjes kiwi serveert, zorg er dan tenminste voor dat je het stickertje van de kiwi af haalt i.p.v. mee snijdt.

Geef zelf je mening over De Vier Windstreken