1 2 ouder »

beproever beproever 20 mei 2012

Lekker gegeten in een goede sfeer. Het restaurant zat vol en bediening was er druk mee. Ondanks dat bleef bediening netjes. Geitenkaas (voorgerecht) wordt verrassend geserveerd met rode bietjes en granaatappel-pitjes. Steak tartaar is een klassieker, maar ook hier tot in detail smakelijk en nog steeds verrassend! Sliptongen zijn een aanrader, zo ook de kalfsentrecote. Salade (garnituur) lekker fris met goede dressing. Broodje vooraf wordt alleen wat overbodig (of teveel van het goede) daar ook brood bij het voorgerecht geserveerd wordt. Koffie als afsluiter is hier een smakelijke verrassing. Er is zorg en aandacht voor gast, product(, service) en sfeer.

roebenz roebenz 6 mei 2012

hier erg goed gegeten. in het viergangen menu du chef waren asperges verwerkt. variatie is goed en verrassend! mijn vrouw koos gerechten van de a la carte. ook erg genoten. presentatie en smaken zijn subliem. eind van de avond had ik het gevoel dat er iets ontbrak op de nota. maar alles stond er op, de prijs is aan de voordelige (lage) kant. voor wat geboden wordt, zou het niet misstaan om wat meer te vragen. hier komen we zeker terug. eten-kwaliteit-decor, allen een dikke 10.

VBerg VBerg 19 april 2012

Hier onlangs geluncht en met veel genot de lunchproeverij gekozen. Erg smakelijk, prima portionering. Cappuccino's zijn zeer goed. Als cappuccino liefhebber kan ik toch wel zeggen en constateren: de betere koffie's en beste cappuccino's van Elburg.
Sfeer is ongedwogen. Service is vriendelijk en gastvrij(!).

wim4wim wim4wim 15 april 2012

Op vrijdagavond uitstekend gegeten, niets meer te wensen als je van gastronomisch genieten houdt.TOP bediening, gast is Koning(in).

ChristaRu ChristaRu 1 april 2012

Gisteravond gegeten in dit knusse restaurant, met brandende open haard op de verdieping. De bediening is uitstekend. Erg vriendelijk, goed oplettend, met kennis van de gerechten en de wijnen die ze erbij serveren. Het eten was ook uitstekend. Absolute aanrader!

dirk5 dirk5 24 maart 2012

Vanmiddag een heerlijke lunch genoten. Een groentebouiilon vooraf met een proeverij van 4 salades die op het restaurantmenu staan. Bijzonder sfeervol geserveerd en samen met de ambiance en prettige bediening is dit de vermelding "uitstekend" zeker waard.

bevado bevado 10 maart 2012

In de restaurantweek (voor het eerst) bij Le Papillon wezen eten. We hadden, sinds de zaak in december 2011 een nieuwe eigenaar had, al enkele goede recenties gelezen en deze kunnen we onderschrijven! Leuk, niet al te groot, sfeervol bistro restaurant met enthousiast en gezellig personeel. We hebben hier een heerlijk (verrassings) 3-gangenmenu gegeten. Een lekkere karaf huiswijn voor een heel redelijk bedrag. Een karaf water wordt niet in rekening gebracht. Al met al een lekker avondje uit eten voor een redelijke prijs. Een adres om nogeens terug te komen.

ronaldl ronaldl 1 maart 2012

een mooi aangekleed sfeervol restaurant, super bediening en een uitstekende keuken. De herten biefstuk is aan te raden. Ik kom hier zeker snel een keer terug.

Swienk Swienk 29 februari 2012

Sfeervol & warm restaurant, mooie inrichting en openhaard. Mijn complimenten voor de kok, de sliptong is echt een aanrader!

AnsH AnsH 21 januari 2012

Fantastisch gegeten in dit sfeervolle restaurant. Niet al te grote kaart, maar toch voldoende keuze. Mooie presentatie van het eten. Enthousiasme en vakmanschap van de kok en de nieuwe eigenaren blijkt uit alles. Een absolute aanrader!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Bistro Restaurant Le Papillon