jack6 9 april 2012 | |
Hier vorige week zaterdag gegeten. We hadden niet gereserveerd maar na enig overleg konden we, omdat we zo vroeg waren, toch een plekje krijgen. Het restaurant zat al half vol en dat vonden wij ook wel een goed teken, onze jassen werden aangenomen en de stoelen zaten zeer zacht.
Bandolino 5 februari 2012 | |
Op een koude zondagmiddag met vrienden gebrunched bij Da Pietro. Ontspannen sfeer, mogelijk gemaakt door de attente en relaxte bediening en natuurlijk het prima eten en drinken.
vierheuvel 21 december 2011 | |
Restaurant hoort toch echt niet in de top 7 van Nederland
simone1234567 4 oktober 2011 | |
Ik eet altijd erg lekker bij del Pietro. Omdat ik zelf ooit in de keuken daar heb gewerkt weet ik ook dat alles er schoon is en goed en netjes aan toe gaat. Dit vind ik ook erg belangrijk. |
dbu 14 juni 2011 | |
Vriendelijke bediening, goede pizza's. Kleine porties bij zowel voor als hoofdgerechten. Wijnen matig voor het geld. Al met al redelijk maar fors geprijst voor wat je krijgt. |
Restorecent 14 februari 2011 | |
Met zijn zessen plus een peuter heerlijk gegeten. De setting is weinig Italiaans, maar het eten des te meer. Heerlijk. Bediening neemt alle tijd, de prijs kwaliteit verhouding meer dan in het voordeel van kwaliteit.
frankdocter 25 oktober 2010 | |
Uitstekend restaurant !! Het eten is geweldig, elke keer weer verrassend. De attente bediening maakt het feest compleet. Onlangs voor de eerste maal van een brunch op zondag genoten, ook een aanrader. |
anja de lange 25 oktober 2010 | |
Super restaurant! Het eten is geweldig en de bediening maakt het plaatje kompleet. Kortom een aanrader en sinds kort is er op zondag ook een echte italiaanse lunch. Lekker met familie of vienden bijkletsen onder het genot van heerlijk italiaanse hapjes. |
diandocter 24 oktober 2010 | |
heerlijk restaurant om te komen, leuke bediening, mooi restaurant en heerlijk eten! echt de moeite waard om een keer naar toe te gaan. |
delfino 23 oktober 2010 | |
Gezellig restaurant,top bediening en super keuken, altijd weer verrassend! |
Geef zelf je mening over Da Pietro