| Keuken | Indonesisch & Surinaams |
| Gemiddelde menuprijs | €9.00 |
| Openingstijden | 12.30-21.30, za vanaf 15.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
laurenswollersheim 7 november 2011 | |
Ik heb hier de kip rotti afgehaald en heb zelden zoveel spijt gehad.
coenhonig 20 juni 2010 | |
Meer een tent voor een snelle hap, de belegde broodjes zijn heerlijk, de gerechten redelijk maar ook een beetje saai met steeds dezelfde groente en bijlagen. Geen hoogtepunt. Broodje ophalen, dat is waar deze tent het beste voor is. |
Proever64107 11 november 2007 | |
Normailter kom ik hier alleen om de heerlijke sambal te halen. Nu toch even een hapje gedaan: Rendang echt prima! rest van maaltijden echt niet vers, smoor taai en naar mijn idee zeker een week te lang geleden. Tevens decor niet schoon, bij afrekenen viel mond open van verbazing!
Proever47606 26 juli 2006 | |
Het beste vegetarische roti in Amsterdam!!! |
Proever26009 9 november 2005 | |
De gebroken tegels, viezige hoekjes en het gebrek aan sfeer weerhielden mij tot voor kort zelden om wat te eten of af te halen bij Asje. Maar nu is het afgelopen. Taai vlees, droge aardappels, zompige groenten, smakeloze roti \'pannekoeken\', magere afhaalporties. De kwaliteit van het eten blijkt constant ver onder de maat. Mijn ervaringen van de afgelopen maanden maken dat ik een andere Waroeng ben gaan zoeken. |
Geef zelf je mening over Waroeng Asje