| Keuken | Chinees & Japans |
| Gemiddelde menuprijs | €37.50 |
| Minimum menuprijs | €26.50 |
| Openingstijden | 17.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Allenstein 6 mei 2012 | |
Vorige week bij Oriental Green House in Eindhoven gegeten. Mooi gelegen restaurant met ruim voldoende parkeergelegenheid. Wij hebben het buffet genomen. Een ruime keuze uit heerlijke koude en warme aziatische gerechten! De gerechten die je er kan eten vind je niet bij elke chinees! De bediening was echt goed! De bedrijfsleider kwam een praatje aan onze tafel maken, een echte gastheer! Dit restaurant is een echte aanrader en kom hier zeker terug! |
Robbert16 13 februari 2012 | |
Robbert#16
Marschja 16 oktober 2011 | |
Wij hebben twee weken geleden genoten van het Pacific Ocean Buffet bij Oriƫntal Green House. Wij waren zeer onder de indruk van de diversiteit en de kwaliteit; mooie gerechten, goede producten, fantastische smaken en wat een keuze! Fantastisch! Erg leuk is dat ze niet alleen de standaard Aziatische buffetgerechten serveren, maar ook veel (voor ons) nieuwe/onbekende gerechten. Daarnaast is er ook nog een mooie desserttafel met fruit, bavaroises, overheerlijke tiramisu en heerlijke taarten.
SylvT 16 februari 2011 | |
A la carte viel ons wat tegen, jammer.
blake 5 april 2010 | |
Japans op maandag avond. Een plaat in actie 4 personen. Eten was erg karig. Voor de prijs van 46,50 verwacht je ook wel wat, maar het kwam niet. Porties waren onvoldoende, smaak prima maar ging met knorrende maag de deur uit. Is vroeger beter geweest. |
Geef zelf je mening over Oriental Green House