KeukenChinees & Japans
Openingstijden17.00-21.30

Allenstein Allenstein 6 mei 2012

Vorige week bij Oriental Green House in Eindhoven gegeten. Mooi gelegen restaurant met ruim voldoende parkeergelegenheid. Wij hebben het buffet genomen. Een ruime keuze uit heerlijke koude en warme aziatische gerechten! De gerechten die je er kan eten vind je niet bij elke chinees! De bediening was echt goed! De bedrijfsleider kwam een praatje aan onze tafel maken, een echte gastheer! Dit restaurant is een echte aanrader en kom hier zeker terug!

Robbert16 Robbert16 13 februari 2012

Robbert#16
Afgelopen zaterdag gegeten, parkeerterrein van het restaurant, ruim en goed overzichtelijk, de binnenkomst was warm en hartelijk door het vriendelijke personeel. De zaal was redeliojk gevuld met gasten maar door de indeling had je toch voldoende privacy aan je tafel. We hebben van het bufet gegeten, het aanbod aan warme en koude gerechten was ruim en het zag er allemaal goed verzorgd uit. de smaak was nog beter. Ik ben zelf een liefhebber van de chinese tomatensoep en die was hier het lekkerst van wat ik tot nu toe gegeten heb. De koude kalkoensalade is ook een echte aanrader. We waren met 4 personen en iedereen had wel een paar favoriete gerechten, vlees en vis waren in ruime mate voorhanden. Het personeel was attent en niet te snel met afruimen waardoor we in een hele ontspannen sfeer hebben kunnen eten. Ik zat zo vol dat ik het toetjesbufet over heb geslagen maar van mijn tafelgenoten begreep ik dat de toetjes ook erg lekker waren. zelf nog even een rondje gelopen over de eerste en tweede verdiepen, zag er ook allemaal mooi uit, volgende keer wil ik de teppanyaki proberen, hier ga ik zeker nog een keer eten.

Marschja Marschja 16 oktober 2011

Wij hebben twee weken geleden genoten van het Pacific Ocean Buffet bij Oriƫntal Green House. Wij waren zeer onder de indruk van de diversiteit en de kwaliteit; mooie gerechten, goede producten, fantastische smaken en wat een keuze! Fantastisch! Erg leuk is dat ze niet alleen de standaard Aziatische buffetgerechten serveren, maar ook veel (voor ons) nieuwe/onbekende gerechten. Daarnaast is er ook nog een mooie desserttafel met fruit, bavaroises, overheerlijke tiramisu en heerlijke taarten.
Ook de ambiance in dit keurige restaurant is prima en de service is perfect. Wat ons betreft een echte aanrader.

SylvT SylvT 16 februari 2011

A la carte viel ons wat tegen, jammer.
Voor een fles spa blauw 1 liter betaal je 7,- euro en dat is best veel. Eten viel ook wat tegen, niet wat je verwacht voor dat geld.

blake blake 5 april 2010

Japans op maandag avond. Een plaat in actie 4 personen. Eten was erg karig. Voor de prijs van 46,50 verwacht je ook wel wat, maar het kwam niet. Porties waren onvoldoende, smaak prima maar ging met knorrende maag de deur uit. Is vroeger beter geweest.

Geef zelf je mening over Oriental Green House