robbied 15 maart 2012 | |
Ben hier al een paar keer wezen eten. Goed eten voor een goede prijs, zeker als je tijdens hun kortingsmomenten komt eten. Flesje wijn voor nog geen 10 euro mag van mij wel op meer plaatsen op de kaart. Ga hier niet naar toe voor een avond lang en romantisch tafelen, daarvoor serveren ze het eten iets te snel. |
charlotte1 20 januari 2012 | |
Al meerdere keren bij Le Connaisseur gegeten, en voor de prijs-kwaliteit (mits je het 2e menu 50% korting krijgt) is het een prima restaurant, maar dit keer ben ik toch minder enthousiast.
ed_e 28 november 2011 | |
Nice decoration, but that is all. My maindish from the 3-course menu was fish, very salty and still watery from freezing. Definetely does not worth its price. |
Eos 23 oktober 2011 | |
Slechte ervaring met dit restaurant.
charlotte1 17 oktober 2011 | |
Als studenten hadden wij met de studentenhap keuze uit een Schnitzel, Saté of Witvis. Ik had de schnitzel en mijn vrienden allen saté en het viel erg in de smaak. Voor €5,90 hebben wij een heerlijke maaltijd verorberd! |
JoannemijnS 18 mei 2011 | |
Nooit heen gaan, ook niet als student met krappe beurs, gewoon niet. Voor dezelfde prijs kan je veel leuker uit eten. Dit doet denken aan een ordinaire vreetschuur in een redelijk leuk decor. Je krijgt er veel te eten en dat is het.
Kronenburg 8 april 2010 | |
We hebben goed gegeten bij Le Connaisseur. Ruime keuze op de menukaart, en heel sfeervol. Jonge vrolijke mensen in de bediening. Een klein minpuntje: we zaten op de tocht. Verder royale porties, en een mooi opgemaakt bord. Dit alles voor een heel redelijke prijs! Le Connaisseur is een prima begin voor een avondje stappen in Eindhoven. Een aanrader! |
herman.ronk 23 januari 2010 | |
Het eten is over het algemeen niets mis mee, helaas is het door de indeling achter in het restaurant vaak te druk en te vol.. |
Branchy 4 september 2009 | |
Prima als je geen smaak hebt. Kok weet niets over eten, een tonijn hoort niet doorgebakken te zijn. Alleen doen als de McDonalds dicht is. |
FrankE 26 januari 2009 | |
Ik was tot op heden goed te spreken over het restaurant, maar zowel de kwaliteit van het eten als de service is drastisch gedaald. "Wilt u er ook mayonaise bij?", was de vraag bij het pastagerecht; nee natuurlijk niet. Vanwege de lage menu-prijzen zijn ze extreem gefocusseerd op verkoop van de extra's, zoals een 'mandje brood' waar je voor 2,75 per persoon 2 mini broodjes krijgt.
Geef zelf je mening over Le Connaisseur