| Keuken | Frans |
| Minimum menuprijs | €40.00 |
| Huiswijn per fles | €19.00 |
| Huiswijn per glas | €2.70 |
| Openingstijden | 12.00-14.00, 18.00-21.30, za geen lunch, zo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
De Luytervelde in Eindhoven is al jaren in opmars in alle culinaire lijstjes en met recht. De woorden perfectie en exclusiviteit geven een goede omschrijving van de keuken en uitstraling van dit restaurant. Daarbij is de service zoals deze hoort te zijn op dit niveau: attent, subtiel en persoonlijk. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel en eigenlijk is alles tot in de puntjes verzorgd. Midden in een woonwijk is deze prachtige boerderij een markante aanwezigheid en volmaakt voor elke bijzondere gelegenheid. Kies als het weer het ook maar enigszins toelaat zeker voor een tafeltje in een van de mooiste restauranttuinen van Nederland.
anoukdg 10 maart 2012 | |
Dit is ons favoriete restaurant, hier eten we het aller liefst! Heerlijk voor een avondvullend programma, gezellige sfeer, uitstekende bediening (niet te stijf, super correct), verrassende gerechten. Het eten is hier altijd van top kwaliteit, het is nooit iets minder of teleurstellend. Ook de menu's, waarin misschien gerechten zitten die je in eerste instantie niet direct zelf zou kiezen, blijken dan toch weer verrukkelijk te zijn. Niet goedkoop, maar de prijs kwaliteit verhouding is super, echt waar voor je geld!! Wanneer gaan we weer???? |
Arianne01 11 september 2011 | |
Dit weekend gegeten bij de Luytervelde, gastvrij ontvangen en de rest van de avond ook heel vriendelijk bediend. Wij hebben gekozen voor het 10 gangen diner, was stuk voor stuk even lekker! Je voelt je gelijk thuis in dit restaurant met zo'n fijne sfeer! Wij hebben erg genoten! Wij konden een sigaret roken in de prachtige tuin, ik heb mijn ogen uitgekeken. Wij komen hier zeker nog eens terug! |
RikKonings 17 mei 2011 | |
Een restaurant dat uitblinkt in heerlijk eten en drinken. Een extra reden om naar dit restaurant te gaan is de vriendelijke bediending en de aandacht die het personeel besteed om je een echte avond uit te bezorgen. Het woord gastvrijheid krijgt in een zaak als De Luytervelde voor mij echt betekenis. |
martin Bruijn (cai-opleidingen) 14 februari 2009 | |
290 euro/3x 4gangen menu + 1x kaas, 2x water + 2x drank = 17 per item. prijs/kwaliteit 7.9. A la Carte eten is te duur. Prijs van menu’s zijn okee. Bij aankomst olijfjes, zout peper, olijfolie, rijstkoekjes, cervelaat en roomkaas in peper. Niet bijzonder, wel leuk (7.5), amuse een canneloni was prima (8), voorgerecht gerookte tonijnfilet (8.3) , tartaar van Wagyu beef (7.9), terrine van ganzenlever (9), sorbet van limoen ijs met limoncello en paprika (heel apart, 9), hoofdgerecht kalfshaas en kalfswang, knolselderij, jus met paddestoelen (zeer mals vlees, 8.8), dessert zoet: crème brulée, chocola met marsepein ijs, en een mousse (7.8), kaas: mooie trolley, goed op temperatuur. Je kan genoeg stukjes kiezen, redelijk assortiment (8). Koffie: okee (8), 3 friandises, wel goed (8.2) Sfeer: romantisch en gezellig, genoeg ruimte op privé te kwekken (8.3), bediening: vriendelijk en correct (8), Toiletten,goed (8.1), Parkeren :vrij. Aardig om eens mee te maken. |
Proever23842 29 december 2005 | |
Het is voor ons 45 min rijden, maar het is de moeite waard. Heel goed, op elkaar afgestemd, 4-gangen verrassingsmenu. Perfecte bediening. (Alleen als de klanten na een lange avond tafelen weggaan, wel even meelopen en groeten). Toen we buiten stonden kwam snel een vriendelijke jongeman: \"dank u wel en wel thuis en tot ziens\". En dat laatste doen we zeker. |
Geef zelf je mening over De Luytervelde