Je wordt door niemand ontvangen bij binnenkomst. De omgeving is mooi en entourage is leuk en het eten redelijk tot goed, maar helaas wordt niet alles geserveerd wat op de kaart en site staat, maar dit wordt wel in rekening gebracht. Na enig overleg over de rekening wat er niet echt klantvriendelijk en onprofessioneel aan toe ging, werd met een behoorlijke tegenzin de rekening aangepast.
Men gunde ons geen blik meer waardig bij het weggaan.
Uitstekende gerechten opgediend zoals het hoort in een zeer aangename ambiance .
Het is aan te raden om hier te gaan dineren voor een echt avondje uit !
Lunchgerecht besteld met vis en biggetje. Voorgerecht en vis was prima maar groente veel te zout en biggetje wat smakeloos. Tijdens eten viel een half glas witte wijn om. Serveerster heeft geen moeite gedaan dit op te deppen of op te lossen. Bij afrekening werd 4 keer 35 EUR in plaats van 25 EUR aangeslagen voor een lunchmenu. Rekening was dus 40 EUR te hoog en moest gecorrigeerd worden. Er werden geen excuses aangeboden en we hebben dus geen fooi gegeven. Bij vertrek werden we niet meer aangekeken of gegroet.Uiteindelijk met een vervelend gevoel vertrokken. Jammer.
Wij hebben bij De Uitkijk onze bruiloft gevierd. Alle keren dat we er het afgelopen jaar zijn geweest zijn zeer goed geweest. Lekkere koffie en zelfgemaakte kletskoeken, fantastisch brood met tapenade etc en een zeer goed proefdiner en diner op de dag zelf. Het enige jammere is dat er niet standaard een vegetarische kaart is, in deze tijd verwacht ik een goede vegetarische kaart in elk restaurant. Maar ze hebben lekkere suggesties gedaan, en uiteindelijk een door ons aangedragen voorstel zeer lekker klaargemaakt.
Niet op aan te merken, goede service, lekker eten en een fantastische omgeving voor een diner en feest!
Met zijn drieën vanmiddag gelunched op het terras. Superbe ambiance. Alles schoon en netjes. Bediening vriendelijk, ter zake en attent. Dat de tafel wiebelde werd opgemerkt en verholpen. Zowel de baguette met gegrilde kaas als ht pasteitje als de uitsmijter (lekker brood!) vielen in de smaak. Eén van ons is tijdelijk aangewezen op een rolstoel: dit leverde geen enkel probleem op.