ActiviteitenRestaurant, Afhalen, Private dining
Open
Lunch
Diner

12 januari 2013

Met de hele familie voor de 72e verjaardag van mijn moeder gegeten. Jorgos de eigenaar heeft zowel bij het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert allerlei verschillende gerechten op tafel gezet. Iedereen heeft ervan genoten. We komen snel weer terug. Hier voel je je echt welkom!

Gegeten op: 10 november 2012.
YoPlayers
YoPlayers
Proever in spe

26 november 2012

Heerlijk gegeten tijdens ons weekendje weg. We waren erg vroeg: 17:00 uur. Werden heel vriendelijk ontvangen door twee italiaanse heren. Hebben taggliatelle met bascilicumsaus gehad en een pizza. Deze waren beide heerlijk! Het restaurantje hangt helemaal vol met oude foto's van toen het nog een kruidenierszaak was. De inrichting is ook uit deze tijd. De eigenaar kwam zelfs met verhalen over de geschiedenis toen we vroegen naar de foto's. Kortom als je in de buurt bent, kan je hier verrukkelijk eten!

tomlaan
tomlaan
Proever

16 oktober 2012

Wij waren om weekend in Ijmuiden en wouden eigenlijk in het hotel eten. Daar liet men ons een half uur achten op een tafeltje en toen zijn we vertrokken. Gps op Italiaans restaurant gezet en zo in La capannina terecht gekomen. We waren eigenlijk al slecht gezin, toen we in La Capannina een oase van Italiaanse gastvrijheid vonden, gezellige sfeer met oude meubeltjes en oh zo heerlijke Lasagne en Cannellonni. Jammer genoeg wonen we 250 km verder weg, maar ooit komen we echt terug hoor!

Gegeten op: 13 oktober 2012.
bea1
bea1
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

6 oktober 2012

Fijn restaurant waar wij al jaren komen. Eigenaar is altijd vriendelijk en herkent al zijn gasten. Uitgebreid menu met veel lekkere pasta's, vis en vlees. Vriendelijke bediening.

emma_84
emma_84
Topproever

29 juli 2012

8 jaar geleden voor het eerst gegeten met mijn 'verkering', tegenwoordig mijn man. Ieder jaar eten wij bij La Capannina tijdens onze 'verkeringsavond' en ieder jaar weer weet de eigenaar wie wij zijn. Ongelooflijk, en ieder jaar genieten wij van het heerlijke (betaalbare) eten en de Italiaanse wijn.

Gegeten op: 8 juli 2012.

Schrijf zelf een recensie over La Capannina

Schrijf hieronder je recensie over La Capannina. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 17:00