| Keuken | Grieks |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
tekkeltjeh 15 september 2011 | |
Prima restaurant, ik kom er telkens weer terug en voel mij er helemaal thuis, De kwalieit van het eten is voorstreffelijk, er is voldoende gevarieerd eten, ook voor de vegetariër. Een echte aanrader! |
dikkeijzer 21 maart 2010 | |
In verband met een bezoek aan het theater moesten we wat eten. Één Griek gevonden in Beverwijk, dus de keuze was snel gemaakt. We waren de eerste in het restaurant. Eerst een voorgerecht. Keftedakia was niet helemaal wat ik gewent was. Vind het knap dat ze een hoofdgerecht op 1 bord kunnen serveren. Is wat lastig met snijden van vlees en je herkent ook de bijgerechten niet helemaal. MAAR de smaak was echt goed. En over de bediening geen klachten, we hadden snel drankje / voorgerecht / hoofdgerecht / toetje. |
undersscore 30 april 2006 | |
De eigenaar kwam onsympathiek over. Drie kwartier moeten wachten op voorgerecht. Vervolgens nog eens ruim een uur op het hoofdgerecht. Het voorgerecht was wel goed. Hoofdgerecht was matig en niet echt speciaal te noemen. Entourage gaf niet echt een grieks gevoel. Niet voor herhaling vatbaar. |
Proever12174 12 januari 2004 | |
Als de naam niet Zorba de Griek zou zijn en het decor minder (Grieks) oubollig, zou je kunnen spreken van een restaurant met enige klasse. Binnen het genre Grieks dan natuurlijk.
Geef zelf je mening over Zorba De Griek